Μετρημένα... κουκιά για Μπέντο!

Δημήτρης Τομαράς
Μετρημένα... κουκιά για Μπέντο!

bet365

Ούτε 20 ούτε 21 παίκτες σε αποστολή. Ο Πάουλο Μπέντο είχε εξαρχής το πλάνο του και φαίνεται πως δεν θα κάνει τρομερές... ανατροπές ως προς την 11άδα του ντέρμπι.
Θυμίζουμε τους 18 για το ντέρμπι της Κυριακής: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά και Βιάνα.
Ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, ο Φιγκέιρας με έναν εκ των Ρέτσου - Ομάρ στα δύο άκρα της άμυνας και οι Μποτία και Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας. Καθαρός αμυντικός χαφ ο Μιλιβόγεβιτς, κοντά του στον άξονα ο Μάρτινς και επιτελικός ο Φορτούνης. Τα δύο... φτερά με Σεμπά και Ελιουνούσι και φορ ο Ιντέγε. Ο Ρέτσος πάντως ίσως την δεδομένη στιγμή να έχει λίγο παραπάνω πιθανότητες για αριστερά.
Οι υπόλοιποι της αποστολής είναι οι Καμπιάσο και Μπουχαλάκης, που επιβραβεύονται λόγω Αστανά, ο Λεάλι ως 2ος κίπερ, ο Πάρντο ως μία έξτρα λύση για πλάγιος επιθετικός, ο Καρντόσο για back up φορ και ο Βιάνα σαν μία επιπρόσθετη αμυντική λύση. Όσο για τους... κομμένους; Οι Μάριν, Σιόβας και Ντε Λα Μπέγια θεωρήθηκαν ανέτοιμοι (σ.σ. και οι τρεις είχαν... θέματα τραυματισμών ενώ με τους Μάριν και Σιόβα είναι γνωστά τα δεδομένα), από τον Ρομαό ο Μπέντο έχει παράπονα ενώ ο Τσόρι φαίνεται εδώ και καιρό ότι δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ίβηρα τεχνικού. Τώρα απλώς του το δείχνει πολύ πιο έντονα.
Τερματοφύλακες λοιπόν οι Καπίνο και Λεάλι. Από την άμυνα: Φιγκέιρας, Ομάρ, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος και Βιάνα. Στην μεσαία γραμμή: Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης και Φορτούνης. Ως εξτρέμ οι Ελιονούσι, Πάρντο και Σεμπά και ως επιθετικοί Ιντέγε και Καρντόσο.
ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΑΝ...
Από την πλευρά της διοίκησης του Ολυμπιακού έχει μεταφερθεί το μήνυμα προς τους παίκτες ότι εφόσον είναι αυτοί που πρέπει και νικήσουν στο ντέρμπι θα υπάρξει έξτρα οικονομική επιβράβευση. Είναι και ένα παραπάνω κίνητρο για έναν τέτοιο αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα