Τσουκαλάς: «Εδωσα και την ψυχή μου για τον ΠΑΣ»

Gazzetta team
Τσουκαλάς: «Εδωσα και την ψυχή μου για τον ΠΑΣ»

bet365

Ο Τσουκαλάς βρέθηκε ως φιλοξενούμενος στους «Ζωσιμάδες», αλλά δεν.. μπέρδεψε τα αποδυτήρια
Αντίπαλος στα Γιάννινα βρέθηκε σήμερα ο Τσουκαλάς. Ο έμπειρος χαφ που το καλοκαίρι άφησε τον ΠΑΣ για χάρη του Αστέρα, είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς γνωστούς και φίλους. «Τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων είναι πρώτα....», απάντησε με χιούμορ όταν ρωτήθηκε αν μπέρδεψε τα αποδυτήρια και συνέχισε. «Αυτές τις μέρες το σκεφτόμουν πολύ έντονα. Ηρθαμε και δύο ημέρες νωρίτερα εδώ και ήταν παράξενα. Από τη στιγμή, όμως, που πάτησα στο χόρτο, άλλαξαν όλα μέσα μου και κοίταξα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πήγαν όλα καλά. Είχαμε πολύ μεγάλη κατοχή μπάλας. Ξέραμε ότι ο ΠΑΣ κάθεται πίσω και προσπαθεί σε αντεπιθέσεις. Προηγήθηκε με στημένη φάση, αλλά εμείς δεν το βάλαμε κάτω και με συνδυαστικό παιχνίδι πήραμε το τρίποντο σε μια έδρα όπως του ΠΑΣ, που δεν είχε δεχτεί ούτε γκολ και δεν θα περάσουν εύκολα πολλές ομάδες», ανέφερε.
Μετά έδειξε αισιόδοξος για την μετέπειτα πορεία των Αρκάδων. «Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά στο πρωτάθλημα, αλλά εμείς το πήραμε θετικά και θα βγει και στα επόμενα ματς. Κάναμε συνεχόμενες νίκες, θα πάμε καλά, γιατί όλα είναι οργανωμένα και υγιέστατα».
Για το αν βλέπει τον ΠΑΣ σχολίασε πώς «έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλα τα ματς. Ο τρόπος που αγωνίζεται είναι εντυπωσιακός, ο κύριος Πετράκης έχει βάλει στον τρόπο παιχνιδιού κι άλλα πράγματα και γι’ αυτό κερδίζει. Αν έπαιζε το ίδιο στυλ ίσως γινόταν κουραστικό για όλους. Τα πάει καλά, είναι στρωμένη ομάδα, έχει κάνει καλές μεταγραφές και είμαι σίγουρος για τον ΠΑΣ». Κλείνοντας μίλησε για τον κόσμο του «Αγιαξ της Ηπείρου». «Είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Εγώ έδωσα την ψυχή μου αυτά τα τέσσερα χρόνια στον ΠΑΣ, έκανα τα πάντα. Η εκτίμησή μου προς τον κόσμο είναι στο 200% και με τη βοήθειά του ο ΠΑΣ θα είναι πάντα εκεί που πρέπει να βρίσκεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα