Ξεκίνησε έρευνα για το συμβάν με Τσαχειλίδη!

Δημήτρης Τομαράς
Ξεκίνησε έρευνα για το συμβάν με Τσαχειλίδη!

bet365

Ο Γιάννης Τσαχειλίδης έχει δώσει ήδη κατάθεση στην αστυνομία για το συμβάν στο σπίτι του και οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνα για να βρεθούν οι δράστες των απειλών κατά της ζωής του!

Ο παλαίμαχος ρέφερι φοβήθηκε ακόμα και για την ζωή του αλλά και για την ζωή της οικογένειάς του. Ο Τσαχειλίδης πέραν του ότι κατήγγειλε το θέμα σε ΕΠΟ και Επιτροπή Εξομάλυνσης και από εκεί πήγε σε FIFA και UEFA, έχει δώσει κατάθεση και στις αστυνομικές Αρχές.

Έχει καταγγείλει δηλαδή και επισήμως το τι συνέβη. Ήδη η αστυνομία έχει αρχίσει έρευνα για να διαπιστώσει το τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι του και να εντοπιστούν οι δράστες των απειλών κατά της σωματικής του ακεραιότητας και της ζωής του. Η τωρινή ΚΕΔ θα μείνει μέχρι την Τετάρτη για να κάνει τους ορισμούς της Β' και Γ' Εθνικής. Αυτό σημαίνει ότι δεν γίνονται τα αγωνιστικά τεστ και ούτε θα υπάρξουν νέοι πίνακες, μέχρι να οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις και να αναλάβει η νέα ΚΕΔ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα