Πετράκης: «Δεν ακυρώνεται ότι έχουμε κάνει»

Gazzetta team
Πετράκης: «Δεν ακυρώνεται ότι έχουμε κάνει»

bet365

Ο Πετράκης τόνισε πως ο ΠΑΣ θα βγει... πιο δυνατός από την ήττα που γνώρισε κόντρα στον Αστέρα
Στο ότι όλες οι ομάδες κόντρα στον ΠΑΣ θα είναι πλέον πιο «προσεκτικές», στάθηκε ο Πετράκης μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αστέρα, όπου οι Γιαννιώτες ηττήθηκαν με 2-1. «Δυστυχώς σήμερα δεν είχαμε τη συνέχεια που θέλαμε και προσδοκούσαμε όλοι. Παίξαμε με μια ομάδα που είχε ενέργεια και έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο. Δεν βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος πολύ τις δύο ομάδες σήμερα. Έγινε μέτριο γενικά παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες, αλλά τις καθαρές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος, μας ο Αστέρας την είχε. Πιο κοντά στην ισοπαλία το ματς, δεν έγειρε τελικά σε εμάς, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν αλλάζει την προσπάθεια, δεν ακυρώνει ό,τι έχουμε κάνει. Μέσα στη ζωή είναι κι αυτό. Ότι δεν καταφέραμε σήμερα θα προσπαθήσουμε να το διεκδικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι», είπε αρχικά.
Για τη νευρικότητα που υπήρξε σχολίασε πως «ο Αστέρας μπήκε δυνατά, αλλά δεν προέκυψε άλλη ευκαιρία μετά τα πρώτα λεπτά. Η κατοχή του Αστέρα ήταν επιλογή μας να του τη δώσουμε. Όταν χαλάνε οι ισορροπίες κάποιες φορές μεταφέρεται πίεση στους παίκτες και ο καθένας τη διαχειρίζεται με διαφορετικό τρόπο, στιγμιαία θα υπάρξουν και τα νεύρα». Μετά ρωτήθηκε για τα «ρήγματα» που υπήρξαν στην άμυνα. «Στην μπάλα αν δεν γίνει λάθος γκολ δεν μπαίνει. Δεν τα κάνουν μόνο οι αντίπαλοι τα λάθη, θα τα κάνουμε κι εμείς κάποιες φορές. Ο Μπουκουβάλας γλίστρησε και πήραν πλεονέκτημα στο δεύτερο γκολ. Έχουμε καλή διαχείριση της σέντρας συνήθως, αλλά όλα είναι μέσα στη ζωή. Δεν ακυρώνει την καλή λειτουργία της άμυνας αυτό που έγινε σήμερα».
Για το ότι γίνονται πολλές αλλαγές στους πάγκους αλλά εκείνος είναι «ακλόνητος» σχολίασε πως «δεν πρέπει να κρίνουμε τη στιγμή. Είναι ανώριμο. Ο χρόνος είναι αυτός που δίνει την πραγματική κατάσταση. Όσοι κρίνουν τη στιγμή μπαίνουν σε λάθος δρόμο». Μετά του μεταφέρθηκε αν ο ΠΑΣ θα... ξεπεράσει την ήττα. «Ό,τι γίνεται γίνεται για καλό. Μέσα από τα άσχημα συνήθως έρχονται τα καλύτερα».
Κλείνοντας ρωτήθηκε αν η ομάδα μπορεί να αντεπεξέλθει στην πίεση και την υπερβολική δημοσιότητα και του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τον Ελευθερόπουλο. «Οτιδήποτε καλό γίνεται έχει και την άλλη πλευρά. Εμείς παλεύουμε για το καλό, για να έχουμε καλά πράγματα, αλλά δεν θα είναι πάντα έτσι. Πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα να το διαχειριστούμε όλο αυτό. Αυτό που λέω ότι δεν γίναμε Μπαρτσελόνα, δεν το λέω τυχαία. Τη στάση μας δεν την καθορίζει ένα αποτέλεσμα, αλλά ο χρόνος. Η πράξη δείχνει ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Μας δυσκόλεψε πολύ, την έχει φέρει σε καλό επίπεδο την ομάδα του και έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης (σ.σ. ο Ελευθερόπουλος). Συγχαρητήρια για τη νίκη. Ήταν καλά διαβασμένη, αλλά πολλά μυστικά δεν υπάρχουν. Όλοι μας αντιμετωπίζουν πιο προσεκτικά πλέον και είναι πιο διαβασμένοι, πρέπει να εξελιχθούμε να βρούμε κι άλλες λύσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα