Πασιένσια: «Ο Γκονσάλο είναι καλά, περιμένουμε τις τελικές εξετάσεις»

Πασιένσια: «Ο Γκονσάλο είναι καλά, περιμένουμε τις τελικές εξετάσεις»

Δημήτρης Τομαράς
Πασιένσια: «Ο Γκονσάλο είναι καλά, περιμένουμε τις τελικές εξετάσεις»

bet365

Το Gazzetta.gr βρήκε τον Ντομίνγκος Πασιένσια και μίλησε μαζί του για την κατάσταση του γιου του, Γκονσάλο και τις εκτιμήσεις για το ποδοσφαιρικό του μέλλον και τον Ολυμπιακό.

Αυτήν την περίοδο τον έχουν... τρελάνει στα τηλέφωνα από Ελλάδα και Πορτογαλία και δικαιολογημένα. Ο Ντομίνγκος Πασιένσια, γιος του Γκονσάλο, παίκτη που ανήκει στην Πόρτο και παίζει με δανεισμό στον Ολυμπιακό, μιλάει στο Gazzetta.gr για τον γιο του, το πρόβλημα υγείας του και τα όσα έχουν γραφτεί για εκείνον και το μέλλον του στο ποδόσφαιρο. «Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Ως πατέρας και εγώ που είμαι έχω το άγχος μου και την αγωνία μου. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως ο Γκονσάλο είναι καλά. Περιμένουμε τώρα την Πόρτο και τον τελικό κύκλο των εξετάσεών του και το τι θας μα δείξει για να μπορούμε μετά να μιλήσουμε υπεύθυνα για την ποδοσφαιρική του πορεία», ήταν το πρώτο του σχόλιο.

«Αυτήν την στιγμή είναι στην Πορτογαλία και προσπαθεί να είναι σε ετοιμότητα. Αναμένουμε το τι θα μας πει η Πόρτο», συνέχισε σχετικά. Ερωτηθείς για το εάν ισχύει ότι θα λήξει πρόωρα ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό ο Ντομίνγκος ήταν κατηγορηματικός: «Μπορώ να σας τονίσω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση. Μόλις τελειώσουμε με τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα το πρόγραμμα είναι να γυρίσουμε στην Ελλάδα και την Αθήνα. Όπως επίσης δεν ισχύει πως σταματάει το ποδόσφαιρο ή έχει πρόβλημα στο να συνεχίσει να παίζει», μας μετέφερε.

Όσο για το πλέον καθοριστικό ερώτημα το πότε να περιμένουμε νεότερα από τις εξετάσεις του νεαρού φορ αλλά και το πότε θα είναι σε θέση να παίξει ξανά ο έμπειρος τεχνικός και πατέρας του μας τόνισε ότι «αυτήν την στιγμή τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα ήθελα να αποφύγω μία εκτίμηση που δεν θα είναι σωστή. Όπως σας είπα και πριν περιμένουμε στο προσεχές διάστημα τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων. Θα κάνουμε μετά μία νέα συνάντηση με τους γιατρούς και την Πόρτο και θα δούμε τι θα ακολουθήσει. Είναι και θέμα του Γκονσάλο και το τι θα αποφασίσει και εκείνος. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο προς το παρόν. Σας ευχαριστώ θερμά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα