Γράφουν για Χαμάντ σε ΑΕΚ και ΠΑΟ

Gazzetta team
Γράφουν για Χαμάντ σε ΑΕΚ και ΠΑΟ

bet365

Δημοσίευμα από την Γερμανία και συγκεκριμένα από το αξιόπιστο Κίκερ αναφέρει πως ο Σουηδός εξτρέμ Ζιλιόν Χαμάντ ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Μπορεί το πρωτάθλημα να συνεχίζεται, ωστόσο είναι λογικό οι ομάδες να έχουν έχουν αρχίσει για τα καλά τον μεταγραφικό σχεδιασμό τόσο για τον Δεκέμβρη, όσο και για το επόμενο καλοκαίρι. Ένα όνομα που αναμένεται να παίξει δυνατά και όχι μόνο για μία ομάδα, είναι σύμφωνα με το αξιόπιστο Κίκερ, ο Σουηδός εξτρέμ Ζιλιόν Χαμάντ. Για τον 25χτονο παίκτη το Γερμανικό περιοδικό αναφέρει πως βρίσκεται στις λίστες των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Ο ίδιος δεν έχει συμμετοχές με την Χοφενχάιμ έχοντας υποβιβαστεί στις ρεζέρβες, ενώ το καλοκαίρι λήγει και το συμβόλαιό του και ο ίδιος είναι δεδομένο πως δεν θέλει να παραμείνει. Μένει να δούμε αν όντως οι δύο ελληνικές ομάδες ενδιαφερθούν και πόσο.

Όσον αφορά τον Χαμάντ, έχει φορέσει για πέντε φορές τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας, οι ρίζες του είναι από την Λευκορωσία και σίγουρα θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Στα συν του Παναθηναϊκού για να δεχθεί ο Χαμάντ να πάει στους... πράσινους είναι η παρουσία των Μπεργκ και Χουλτ, ενώ στην ΑΕΚ τεχνικός διευθυντής είναι ο Μαϊστόροβιτς, επίσης συμπατριώτης του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα