Φιλικό παλαιμάχων ΠΑΣ Γιάννινα-Μπαρτσελόνα στα Γιάννενα!

Θοδωρής Βασίλης
Φιλικό παλαιμάχων ΠΑΣ Γιάννινα-Μπαρτσελόνα στα Γιάννενα!

bet365

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσουν φιλικό με τους αντίστοιχους της Μπαρτσελόνα οι οποίοι θα βρεθούν στα Γιάννενα σε ένα ταξίδι αλληλεγγύης.

ΠΑΣ Γιάννινα και Μπαρτσελόνα δείχνουν τον δρόμο της ένταξης και της αλληλεγγύης. Οι παλαίμαχοι των πρωταθλητών Ισπανίας θα βρεθούν στα Γιάννενα όπου και θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με τους παλαίμαχους του ΠΑΣ. Συγκεκριμένα θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου στις 18 Νοεμβρίου για να πραγματοποιήσουν εργαστήρια ποδοσφαίρου μαζί με περίπου 150 αγόρια, κορίτσια και ενήλικες πρόσφυγες που διαμένουν σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει και ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων.

Πριμ 5% στην Sportingbet για τη 10η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα ανάμεσα σε Χέρτα και Γκλάντμπαχ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι παίκτες της FC Barcelona είναι μαζί με τους πρόσφυγες στην Ελλάδα

#FCBPlayers #WithRefugees in Greece

Στόχος μας η αλληλεγγύη

Βαρκελώνη, Αθήνα, Ιωάννινα – 4 Nοεμβρίου 2016 – Οι παίκτες της FC Barcelona πραγματοποιούν ταξίδι αλληλεγγύης στην Ελλάδα.

Η επίσκεψη των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της FC Barcelona, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (Υ.Α.) και την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, θα περιλαμβάνει εργαστήρια ποδοσφαίρου με πρόσφυγες και ένα παιχνίδι με τους παλαίμαχους της ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι εκπρόσωποι των μέσω ενημέρωσης καλούνται να καλύψουν την κοινή εκδήλωση «Οι παίκτες της FC Barcelona είναι μαζί με τους πρόσφυγες» (#FCBPlayers #WithRefugees), που θα γίνει στα Ιωάννινα.

Μια ομάδα πρώην ποδοσφαιριστών της FC Barcelona, θρύλοι και παλαίμαχοι, θα έρθουν στα Ιωάννινα στις 18 Νοεμβρίου για να πραγματοποιήσουν εργαστήρια ποδοσφαίρου μαζί με περίπου 150 αγόρια, κορίτσια και ενήλικες πρόσφυγες που διαμένουν σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας. Σε δηλώσεις προς τον Τύπο, οι παίκτες της FC Barcelona θα είναι διαθέσιμοι να μοιραστούν με τους δημοσιογράφους την εμπειρία τους με τους πρόσφυγες. Επίσης, η ΠΑΣ Γιάννινα και η Υ.Α. θα δώσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την πρωτοβουλία αλληλεγγύης και ένταξης. Οι παλαίμαχοι της FC Barcelona και της ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξουν ένα φιλικό παιχνίδι το ίδιο απόγευμα.

Ο Σύλλογος των Παικτών της Barça επιθυμεί να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας σχετικά με τη δύσκολη κατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα και να προωθήσει μία εκστρατεία εξεύρεσης πόρων για την κάλυψη των ανθρωπιστικών αναγκών τους. To ταξίδι αυτό αποτελεί μέρος των δράσεων του Ιδρύματος και του Ομίλου FC Barcelona για τη στήριξη των προσφύγων που φτάνουν στην Ευρώπη.

Σημείωση: Τα ονόματα των θρύλων και παλαίμαχων της FC Barcelona που θα συμμετάσχουν στο ταξίδι θα ανακοινωθούν σύντομα.

Συνέντευξη Τύπου

Τοποθεσία: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες», οδός Τζαβέλλα 18, 453 33 Ιωάννινα

Ώρα: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016, 11:00 π.μ.

Εργαστήρια ποδοσφαίρου με πρόσφυγες

Τοποθεσία: Πανηπειρωτικό Στάδιο, οδός Ιωαννίνων 152, Ανατολή, 452 21 Ιωάννινα

Ώρα: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016, 12:15-13:00

Φιλικός αγώνας Παλαίμαχων ΠΑΣ Γιάννινα – Παλαίμαχων FC Barcelona

Τοποθεσία: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες», οδός Τζαβέλλα 18, 453 33 Ιωάννινα

Ώρα: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016, 19:00 (αγώνας) και 21:15 (συνέντευξη τύπου)

TΕΛΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:

Για διαπίστευση στα εργαστήρια: Μπάμπης Καρβέλης, Εκπρόσωπος Τύπου, ΠΑΣ Γιάννινα, [email protected], +30 6956 200 045

UNHCR: Εύα Σαββοπούλου, [email protected], +30 69 48 687 704 (για εθνικά μέσα)

UNHCR: Roland Schönbauer, [email protected], +30 6948 088 544, (για διεθνή μέσα)

ΠΑΣ Γιάννινα: Μπάμπης Καρβέλης, [email protected], +30 6956 200 045

Παίκτες FC Barcelona: Oriol Garangou, [email protected], +34 933 301 868

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα