Αρχισε η… παρέλαση: Ποιος Λουλάκου;

Αρχισε η… παρέλαση: Ποιος Λουλάκου;

Gazzetta team
Αρχισε η… παρέλαση: Ποιος Λουλάκου;

bet365

Αλβανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον, που έχει δείξει (;) ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού Αζντρέν Λουλάκου.

Από τις αρχές Νοεμβρίου ξεκίνησε το μεταγραφικό παζάρι και η «παρέλαση» των ονομάτων (και) για τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης, πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «shqipmedia.com» αναφέρει ότι ο Αλβανός επιθετικός, που ανήκει στην ρουμάνικη Γκαζ Μετάν, ενδιαφέρει (;) τον ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για ένα από τα εκατοντάδες ονόματα, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά, ενόψει Ιανουαρίου, καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, έχει μια πολύ μέτρια καριέρα και μόλις 1 συμμετοχή στην εθνική ομάδα της Αλβανίας.

Αφού πέρασε από τις πολύ χαμηλές κατηγορίες της Ιταλίας (Σασιλέσε, Ταμάι, Σαντόνα Τζελόσο) αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη ρουμανική Γκαζ Μετάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα