Έγινε ο χειρότερος στη μετά – Φέργκιουσον εποχή!

Έγινε ο χειρότερος στη μετά – Φέργκιουσον εποχή!

Κώστας Ζάλιαρης
Έγινε ο χειρότερος στη μετά – Φέργκιουσον εποχή!

bet365

Ποιος να το έλεγε και να μην τον έβγαζαν τρελό... Ο Ζοσέ Μουρίνιο έγινε ο χειρότερος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μετά – Φέργκιουσον εποχή, στα πρώτα 16 παιχνίδια!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν πολύ ζόρικο βράδυ στην Κωνσταντινούπολη, την Πέμπτη, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1, αποτέλεσμα που βάζει σε κίνδυνο την παρουσία της ομάδας στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ επέστρεψε στα γκολ, ακόμα κι αν αυτό ήρθε στο 89' με τρομερό δεξί σουτ, ασφαλώς και δεν ήταν αρκετό, ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν τρομερά απογοητευμένος στον πάγκο, έθιξε θέμα νοοτροπίας και λανθασμένης προσέγγισης στο ματς παρομοιάζοντας τις συνθήκες με... φιλικό καλοκαιρινής προετοιμασίας και οι αριθμοί του πλέον, τον καθιστούν τον χειρότερο της μετά – Φέργκιουσον εποχής!

Όσο κι αν αυτό προκαλεί τεράστια εντύπωση, αυτή τη στιγμή, έπειτα από 16 ματς στα οποία ο Πορτογάλος έχει βρεθεί στον πάγκο του συλλόγου, ισχύει στον απόλυτο βαθμό, στη σύγκριση με τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών των προκατόχων του, Ντέιβιντ Μόγιες και Λουίς Φαν Χάαλ!

Μονπελιέ - Μαρσέιγ με επιστροφή στοιχήματος στη Vistabet αν καταλογιστεί πέναλτι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα