Ρίχνει γέφυρες με Σίτι ο Τουρέ

Ρίχνει γέφυρες με Σίτι ο Τουρέ

Κώστας Ζάλιαρης
Ρίχνει γέφυρες με Σίτι ο Τουρέ

bet365

«Αδειάζοντας» και εκθέτοντας τον μάνατζέρ του, ο Γιάγια Τουρέ απολογήθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι και τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ρίχνοντας... γέφυρες ώστε να ξαναμπεί στα πλάνα του προπονητή του.

Με τον Ντμίτρι Σέλουκ να έχει... οργιάσει στις δηλώσεις του εις βάρος του Ισπανού κόουτς των «πολιτών» και να έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Ιβοριανό χαφ, ο τελευταίος, αισθάνθηκε – έστω και μετά από αρκετό καιρό – την ανάγκη ν' απολογηθεί και να προσπαθήσει να διορθώσει κάπως την κατάσταση προκειμένου να έχει κάποιο όφελος έπειτα από τον περιορισμό που έχει υποστεί στον σύλλογο του Μάντσεστερ.

«Θα ήθελα ν' απολογηθώ, αλλά να το κάνω και εκ μέρους όσων με εκπροσωπούν, προς το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου και όλους όσοι εργάζονται στην ομάδα, για τις παρεξηγήσεις του πρόσφατου παρελθόντος.

Όσα έχουν ειπωθεί, δεν με εκφράζουν και δεν τα ασπάζομαι. Σέβομαι στον απόλυτο βαθμό τη Μάντσεστερ Σίτι και πραγματικά εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα. Είμαι περήφανος που υπήρξα κομμάτι αυτή της ομάδας και της ιστορίας της και θέλω να συνεχίσω να τη βοηθάω στο μέλλον. Ζω για να παίζω ποδόσφαιρο και να το διασκεδάζει ο κόσμος.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και όλους τους οπαδούς για τα μηνύματα στήριξης που έλαβα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για εμένα. Σημαίνει πολλά για εμένα προσωπικά αλλά και την οικογένειά μου» ανέφερε η επίσημη δήλωση του Γιάγια Τουρέ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα