«Κώστα θέλουμε γκολ με Παναθηναϊκό»!

«Κώστα θέλουμε γκολ με Παναθηναϊκό»!

Γκολ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ζήτησαν από τον Κώστα Φορτούνη οι πιτσιρικάδες της Κεντρικής Σχολής Ρέντη στον αγιασμό της Τετάρτης.

«Κώστα θέλουμε γκολ με Παναθηναϊκό»!
Περισσότερα από 300 παιδιά που μαθαίνουν ποδόσφαιρο στην σχολή αποθέωσαν τον διεθνή ποδοσφαιριστή και του ζητούσαν επίμονα να σκοράρει την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
 
«Κώστα θέλουμε ένα γκολ από σένα με Παναθηναϊκό!», του έλεγαν μεταξύ άλλων. Ο πάτερ Δημήτριος τέλεσε και φέτος τον αγιασμό και ευχήθηκε από την πλευρά του υγεία και δύναμη σ’ όλα τα παιδιά και τους γονείς τονίζοντας παράλληλα πως είναι τιμή για τα παιδιά να φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού.
 
Στον αγιασμό έδωσε το παρών με δεκάδες παιδιά και η Κεντρική Σχολή από τα «Βοτσαλάκια» και μετά το πέρας της τελετής όλα έτρεξαν στον Κώστα Φορτούνη για να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο Κώστας Φορτούνης ευχήθηκε και αυτός καλή χρονιά στα παιδιά και αποθεώθηκε από παιδιά και γονείς κατά την αποχώρηση του.
 
Το παρών έδωσε ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος,ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο προπονητής της Ακαδημίας κ. Σωκράτης Κοψαχείλης και φυσικά όλοι οι προπονητές, ιατροί και το προσωπικό των Κεντρικών Σχολών του Ολυμπιακού. Ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Νάνος σημείωσε μετά από την τελετή: «Εύχομαι υγεία και κάθε επιτυχία στα παιδιά. Γι’ όλα αυτά τα παιδιά ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι τους και εάν δουλέψουν σκληρά θα είναι το διαβατήριο για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον. Προσπαθούμε κάθε χρόνο να δίνουμε περισσότερες παροχές στα παιδιά και τα καλύτερα έρχονται». Ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης τόνισε από την πλευρά του: «Κάθε χρόνο πολλά παιδιά από τις Κεντρικές μας Σχολές έρχονται στην Ακαδημία δοκιμάζονται και αρκετά επιλέγονται για να στελεχώσουν τ’ αγωνιστικά τμήματα. Μπορεί οι Σχολές να είναι μαζικός αθλητισμός αλλά υπάρχει πολύ ταλέντο και σας διαβεβαιώνω ότι είμαστε συνεχώς στις Σχολές και τσεκάρουμε όλα τα παιδιά».

Best of internet