Στα… σπίτια τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ!

Στα… σπίτια τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Στα… σπίτια τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ!

bet365

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να διαφοροποιήσουν το πρόγραμμα πριν από τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Βλάνταν Ίβιτς από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, ζήτησε η ομάδα να αποσύρεται και πριν από τους εντός έδρας αγώνες στο «Μακεδονία Παλλάς» κάτι που δεν ίσχυε στο διάστημα της παρουσίας των Ιγκόρ Τούντορ και Φρανκ Αρνεσεν στην ομάδα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι πολλές υποχρεώσεις της ομάδας, προφανώς, επιβάρυναν το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών, στην ομάδα θέλουν κάτι να αλλάξουν, και αρχής γενομένης από το εντός έδρας ματς με την Καραμπάχ, οι ποδοσφαιριστές μετά και την τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία δε θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο, αλλά θα συγκεντρωθούν εκεί το πρωί της Πέμπτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα