Παντελίδης: «Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή»

Παντελίδης: «Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή»

Παντελίδης: «Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης πραγματοποιεί αυτή την ώρα την πρώτη του προπόνηση με τον Ηρακλή και στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο έμπειρος τεχνικός σημείωσε ότι σε πρώτη φάση θα επιδιώξει να αλλάξει τη ψυχολογία της ομάδας.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που είμαι προπονητής του Ηρακλή. Από τη στιγμή που με κάλεσαν, δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω για τα αγωνιστικά πλάνα. Πρέπει να έχουμε βαθμολογική συγκομιδή. Σε πρώτη φάση θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη ψυχολογία της ομάδας με τη βοήθεια της διοίκησης και των φιλάθλων».

Σε ερώτηση σχετική με την κόντρα που υπάρχει μεταξύ διοίκησης και οπαδών απάντησε... «εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή». Σχετικά με τις πρώτες εντυπώσεις του απάντησε... «ακόμη δεν έχω δει τίποτα, να δω, θα δουλέψουμε για το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα