Πάει για το... νέο θαύμα η Λέστερ

Κώστας Ζάλιαρης
Πάει για το... νέο θαύμα η Λέστερ

bet365

Αν το κάνει κι αυτό, ο ποδοσφαιρικός κόσμος θα παραμιλάει ξανά... Η Λέστερ έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία απόψε στο Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη στη Δανία. «Φωτιά» ο 5ος όμιλος, μπορούν να «καθαρίσουν» οι Ρεάλ και Ντόρτμουντ.

Ο Κλαούντιο Ρανίερι μίλησε για την ευκαιρία της Λέστερ να πετύχει και πάλι κάτι τρομερό, κάτι το οποίο θα μείνει στα βιβλία της ιστορίας του ποδοσφαίρου και δήλωσε πως θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν το 4x4 στο 7ο γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, προκειμένου οι Πρωταθλητές Αγγλίας να βρεθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Κάσπερ Σμάιχελ θ' αγωνιστεί στα πάτρια εδάφη με την ευκαιρία της αναμέτρησης στην Κοπεγχάγη απέναντι στην τοπική ομάδα, με τις «αλεπούδες» να είναι μόλις η πέμπτη ομάδα στα χρονικά που έχει καταφέρει ως... πρωτοεμφανιζόμενη να ξεκινήσει με τρεις διαδοχικές νίκες στον όμιλο.

Για το ίδιο γκρουπ, η Πόρτο υποδέχεται τη Μπριζ και οι Βέλγοι ξέρουν ότι με ήττα απόψε στην Πορτογαλία... χάνονται, αλλά σε περίπτωση νίκης των Δανών στο άλλο ματς, δεν θα τους φτάσει ούτε η ισοπαλία. Οι «δράκοι» έχουν αποτύχει να πάρουν τη νίκη σε τέσσερα εντός έδρας ματς σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, όμως η Μπριζ αγνοεί το θετικό αποτέλεσμα στις τελευταίες εφτά εξορμήσεις της...

Oι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Κοπεγχάγη - Λέστερ.

Εκεί που βρίσκεται η τέταρτη αγγλική ομάδα που συμμετέχει στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, η Τότεναμ, γίνεται ο... κακός χαμός! Η απόσταση από την πρώτη θέση μέχρι και την τέταρτη – την οποία καταλαμβάνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας – είναι μόλις τρεις βαθμοί και σε κάθε ματς διακυβεύονται πολλά περισσότερα από μια απλή νίκη. Σήμερα, τα «σπιρούνια» υποδέχονται τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο «στολίδι» της αγγλικής πρωτεύουσας, έπειτα από την ισοπαλία με τις «ασπιρίνες» στο αμέσως προηγούμενο ματς, επί γερμανικού εδάφους. Η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ έχει μονάχα ισοπαλίες στα τρία πρώτα ματς της φάσης των ομίλων. Την ίδια ώρα στο Πριγκηπάτο, η Μονακό θα φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που διατηρεί πιθανότητες κι ελπίδες πρόκρισης, παρά το γεγονός πως έχει ηττηθεί στις οχτώ από τις εννέα τελευταίες φορές που έχει παίξει μακριά από την έδρα της και ο Ακινφέεφ δεν έχει κρατήσει ούτε σε ένα από τα 40 ματς ανέπαφη την εστία του.

Ρεάλ και Ντόρτμουντ έχουν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» και να περάσουν μαζί στη φάση των «16» έπειτα από τα αποψινά τους παιχνίδια. Οι Βεστφαλοί κοντράρονται με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο «Signal Iduna Park», ενώ η «βασίλισσα» φιλοξενείται από τη Λέγκια Βαρσοβίας, σε παιχνίδι που είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω των επεισοδίων που είχαν σημειωθεί στο προηγούμενο ματς των Πολωνών. Με την κατάκτηση των τριών βαθμών οι δύο πρωτοπόροι του 6ου γκρουπ προκρίνονται και αφήνουν Σπόρτινγκ και Λέγκια να παλέψουν για το Γιουρόπα Λιγκ, η μια από τις μόλις τρεις ομάδες που έχουν μείνει δίχως βαθμό έπειτα από τα πρώτα τρία ματς είναι αυτή του Μαγκιέρα.

Παρόμοια κατάσταση και στον 8ο και τελευταίο όμιλο, με τις Γιουβέντους και Σεβίλλη να έχουν εντός έδρας παιχνίδια και τη δυνατότητα να τσεκάρουν κι εκείνες τα εισιτήριά τους για τη νοκ-άουτ φάση σε περίπτωση νίκης έναντι των αντιπάλων τους.

Οι «μπιανκονέρι», που παραμένουν αήττητοι στο Τορίνο στις τελευταίες 18 αναμετρήσεις τους στην Ευρώπη, κοντράρονται με τη Λιόν που κυνηγάει μια από τις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ. Όσο για τους Ανδαλουσιανούς, υποδέχονται τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τους Κροάτες να μην έχουν βαθμό μέχρι στιγμής και να τελειώνουν οι όποιες μαθηματικές ελπίδες τους για την επόμενη φάση σε περίπτωση που παραμείνουν στο «μηδέν».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης και οι βαθμολογίες:

5ος όμιλος:

Τότεναμ – Μπάγερ Λεβερκούζεν

Μονακό – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η βαθμολογία:

1.Μονακό 5

2.Τότεναμ 4

3.Λεβερκούζεν 3

4.ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2

6ος όμιλος:

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Λέγκια Βαρσοβίας – Ρεάλ Μαδρίτης

Η βαθμολογία:

1.Μπορούσια Ντόρτμουντ 7

2.Ρεάλ Μαδρίτης 7

3.Σπόρτινγκ 3

4.Λέγκια 0

7ος όμιλος:

Κοπεγχάγη – Λέστερ

Πόρτο – Κλαμπ Μπριζ

Η βαθμολογία:

1.Λέστερ 9

2.Κοπεγχάγη 4

3.Πόρτο 4

4.Κλαμπ Μπριζ 0

8ος όμιλος:

Γιουβέντους – Λιόν

Σεβίλλη – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η βαθμολογία:

1.Γιουβέντους 7

2.Σεβίλλη 7

3.Λιόν 3

4.Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα