«Δένει» Μολέδο και Λέτο ο Παναθηναϊκός

«Δένει» Μολέδο και Λέτο ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
«Δένει» Μολέδο και Λέτο ο Παναθηναϊκός

bet365

Έτοιμος να προχωρήσει σε επέκταση της συνεργασίας με τους Μολέδο και Λέτο είναι ο Παναθηναϊκός...

Να κρατήσει μέχρι το 2020 δικό του τον Μολέδο και για ακόμα δύο χρόνια τον Λέτο θέλει ο Παναθηναϊκός. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ήδη στον Βραζιλιάνο έχει κατατεθεί πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του.

Ο Μολέδο, έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις από το πρώτο του κι όλας ματς με τον Παναθηναϊκό και για τον λόγο αυτό ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να τον κάνει... ηγέτη της αμυντικής του γραμμής, με τους «πράσινους» να του προσφέρουν συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τις ετήσιες απολαβές του να φθάνουν τις 500.000 ευρώ.

Αμέσως μετά, σειρά θα πάρει ο Λέτο. Στον Παναθηναϊκό αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα τις συζητήσεις με τον Αργεντινό που θα του γίνει πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους για δύο χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα