Συνεδριάζει το ΚΕΣΑ για την Αγιά Σοφιά

Συνεδριάζει το ΚΕΣΑ για την Αγιά Σοφιά

Gazzetta team
Συνεδριάζει το ΚΕΣΑ για την Αγιά Σοφιά

bet365

Το πρωί της Τετάρτης θα εξεταστεί από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής ο φάκελος για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Μετά την έγκριση της Περιφέρειας Αττικής για την υψομετρική μελέτη, το θέμα της έκδοσης της οικοδομικής άδειας για την «Αγιά Σοφιά» είναι πιο κοντά στην ολοκλήρωση του. Ενα (ακόμη) μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, θα είναι το να εγκριθεί ο φάκελος από το ΚΕΣΑ, το οποίο θα συνεδριάσει το πρωί της Τετάρτης.

Η ΑΕΚ θα εκπροσωπηθεί στη συνεδρίαση από πολυμελές κλιμάκιο αρχιτεκτόνων και μηχανικών, με επικεφαλής τον αρχιτέκτονα του έργου, Θανάση Κυρατσού. Οριστική απόφαση, πάντως, αποκλείεται να βγει αυθημερόν, με την συνήθη τακτική σε τέτοια θέμα να είναι το να γίνονται κάποιες παρατηρήσεις από το ΚΕΣΑ για ενσωμάτωση στη μελέτη του έργου και ορίζεται και μια προθεσμία, 2-3 εβδομάδων, για να γίνει η ενσωμάτωση των παρατηρήσεων και να δοθεί η οριστική έγκριση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα