Σκέψεις Κοντονή ακόμα και για τιμωρία της Θύρας 4!

Σκέψεις Κοντονή ακόμα και για τιμωρία της Θύρας 4!

Η ρίψη φωτοβολίδας στο κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ όπως ήταν λογικό προκάλεσε την οργή του Σταύρου Κοντονή που σκέφτεται ακόμα και νέα τιμωρία της Θύρας 4!

Σκέψεις Κοντονή ακόμα και για τιμωρία της Θύρας 4!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής ήταν έξαλλος για το γεγονός πως μετά από δική του εισήγηση, με την οποία μάλιστα δεν είχε αντίρρηση και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, άνοιξε νωρίτερα η Θύρα 4 στην Τούμπα με την φωτοβολίδα να έρχεται στο πρώτο ματς με κόσμο στην εν λόγω Θύρα.

Ο Υφυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε με άνθρωπο του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα τον Μάκη Γκαγκάτση και ζήτησε να προχωρήσει μέχρι τέλους η έρευνα την οποία ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, για τον οπαδό που πέταξε τη φωτοβολίδα και να μην τυ επιτραπεί ποτέ ξανά στα γήπεδα.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ τόνισε στον Σταύρο Κοντονή πως έχει δοθεί ρητή εντολή να βρεθεί ο δράστης και να ακολουθήσει η προβλεπόμενη διαδικασία. Μάλιστα, από τον Δικέφαλο του Βορρά τονίζουν ότι απότην στιγμή που στην Τούμπα υπάρχει κλιστό κύκλωμα με κάμερες που «βλέπουν» όλο το γήπεδο θα έχει καταγραφεί ο ένοχος.

Πάντως, ο Σταύρος Κοντονής ήταν έντονα δυσαρεστημένος με το όλο συμβάν και εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο νέας ποινής της Θύρας 4 περιμένοντας την έκθεση της Αστυνομίας και την εισήγησης της ΔΕΑΒ.

Best of internet