Τσιώλης: «Κρούση από Ηρακλή, οι... προϋποθέσεις για ΑΕΛ»

Τσιώλης: «Κρούση από Ηρακλή, οι... προϋποθέσεις για ΑΕΛ»

Τσιώλης: «Κρούση από Ηρακλή, οι... προϋποθέσεις για ΑΕΛ»

«Ανοικτός» υπό όρους στην επιστροφή του στην ΑΕΛ, δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης, που αναφέρθηκε και στην κρούση που είχε για να αναλάβει τον Ηρακλή. 

Την κρούση για να αναλάβει τον Ηρακλή, σχολίασε ο Σάκης Τσιώλης, που μίλησε στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε και στην προοπτική της επιστροφής του στην ΑΕΛ. 

Αναλυτικά όσα είπε:
 
Για την κρούση από τον Ηρακλή: «Τον Καγιούλη δεν τον ξέρω. Κάποιος άλλος άνθρωπος από την ομάδα πήρε να με ρωτήσει αν έχω κλείσει πουθενά, αν είμαι ελεύθερος ώστε αν χρειαστεί να συζητήσω με τον Ηρακλή».
 
Για την προοπτική επιστροφής στην ΑΕΛ: «Δεν είχα κάποια επαφή με τον Αλέξη Κούγια. Σήμερα πληροφορήθηκα αυτά που έγινα και τις σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα. Ναι μεν, η ΑΕΛ ενώνει, από εκεί και πέρα, όμως, πρέπει να διευθετηθούν κάποια θέματα και από ηθικής άποψης και να γεφυρωθούν κάποιες διαφορές από τότε που χωρίσαμε προκειμένου να μπούμε σε διαδικασία συζήτησης».
 
Για την πιθανότητα να έρθει στον Ηρακλή: «Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε να δουλέψει στον Ηρακλή; Άλλα όμως είναι, αυτήν την στιγμή τα θέματα προτεραιότητας του Ηρακλή. Για να εργαστεί ένας προπονητής εκεί πρέπει να υπάρχουν οι ανάλογες προϋποθέσεις».
 
Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας έχει προπονητή, έκανε την αλλαγή και δεν νομίζω πως τίθεται θέμα σήμερα».

Best of internet