Οι αληθινοί πρωταγωνιστές του ντέρμπι (pics&vid)

Οι αληθινοί πρωταγωνιστές του ντέρμπι (pics&vid)

bet365

Κανένας Μάτος, κανένας Σιδηρόπουλος, πολύ περισσότερο ο ανεγκέφαλος οπαδός με τη φωτοβολίδα, ήταν οι πρωταγωνιστές στο ντέρμπι της Τούμπας. Άλλοι ήταν οι αληθινοί πρωταγωνιστές...

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φιλοξένησε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας ένδεκα παιδιά από τον Σύλλογο Συνδρόμου Down στην Ελλάδα.

Οι πραγματικοί ήρωες της βραδιάς, που έβλεπες στα πρόσωπά τους, ότι δεν έχουν και δε θέλουν να έχουν καμία σχέση μ’ όλα όσα διαδραματίζονται στα ελληνικά γήπεδα, συνόδεψαν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην επίσημη είσοδο της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια παρακολούθησαν την αναμέτρηση από τα επίσημα της Τούμπας.

Ένδεκα αγνές ψυχές, χωρίς μίσος, χωρίς αντιπαλότητα και σκοπιμότητα, ήταν τα πρόσωπα του ντέρμπι των δύο «Δικεφάλων»…

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα προσπαθήσει να βοηθήσει και να συμβάλει με τον τρόπο του στη λειτουργία και το σπουδαίο έργο του συλλόγου, ενώ όπως, ήδη, έχει ανακοινώσει θα δημιουργήσει μια ειδική σειρά προϊόντων στα PAOK FC Official Stores και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην ενίσχυση του Συλλόγου Συνδρόμου Down.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα