Μάτος: «Αξίζαμε τη νίκη με βάση τις ευκαιρίες»

Gazzetta team
Μάτος: «Αξίζαμε τη νίκη με βάση τις ευκαιρίες»

bet365

Ο σκόρερ του μοναδικού γκολ στο ντέρμπι Λέο Μάτος αφού αρχικά ευχαρίστησε τον Θεό για το νικητήριο τέρμα, ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη με βάση τις ευκαιρίες που έκανε.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας του «δικεφάλου» μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο ειδικά σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Στην Ιταλία είχε συμβεί όταν έπαιζα στα χαφ, αλλά όχι σε τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως το σημερινό. Το παιχνίδι ήταν σφικτό και έγιναν πολύ λίγες φάσεις και ευχαριστώ τον Θεό που κατάφεραν να σκοράρω».

Για τις ευκαιρίες που χάνονται και τα γκολ που δεν βάζουν οι επιθετικοί της ομάδας: «Έχουμε επιθετικούς με πολύ μεγάλη ποιότητα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές χάνεις τα πάντα και άλλες η μπάλα μπαίνει μόνη της. Δεν μπορώ να πω αν φταίει κάτι, σίγουρα σε παίκτες με τέτοια ποιότητα αυτό γυρίζει μόνο του».

Για το αποτέλεσμα: «Πιστεύω πως αξίζαμε τη νίκη με βάση τις ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε περισσότερες, ελέγχαμε το ματς. Σήμερα ήμασταν πάρα πολύ καλοί, πιέσαμε σε όλο το ματς και στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για το πως βρέθηκε εκεί στην φάση του γκολ: «Δεν είναι κάτι που έχουμε συζητήσει, ήταν σύμπτωση που μπήκε σήμερα το γκολ. Σήμερα πιέσαμε πάρα πολύ και καταφέραμε να βάλουμε το γκολ».

Για την φάση του κόρνερ με το οποίο προήλθε το γκολ: «Είναι μια φάση που δεν ξέρω αν έγινε. Προσπάθησα να προλάβω την μπάλα, θα το δω και θα σας πω δεν έχω πρόβλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα