Έξαλλος ο Σαββίδης με τον ανεγκέφαλο!

Έξαλλος ο Σαββίδης με τον ανεγκέφαλο!

Έξαλλος ο Σαββίδης με τον ανεγκέφαλο!

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν έξαλλος με αυτόν που πέταξε την φωτοβολίδα στο γήπεδο και αμέσως κάλεσε σύσκεψη στην οποία ζήτησε να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί. Δεν είδε το γκολ ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ!

Τα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν τα είδε ο Ιβάν Σαββίδης και φυσικά ούτε το γκολ της ομάδας του! Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μόλις έπεσε η φωτοβολίδα στο γήπεδο φώναξε έκτακτη σύσκεψη με τους υπεύθυνους ασφαλείας. Εκεί ζήτησε χωρίς χρονοτριβή να βρεθεί ο ένοχος και όλοι όσοι έκαναν πλημμελώς την δουλειά τους και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Συγκεκριμένα, τόνιζε: «Δεν μπορούμε να φωνάζουμε για ένα ποδόσφαιρο χωρίς βία και να έχουμε ανοχή ακόμη και σε μεμονωμένα περιστατικά».

Μάλιστα, τους ξεκαθάρισε πως αν δεν βρεθεί άμεσα ο ένοχος θα ζητηθούν ευθύνες από την εταιρία φύλαξη που θα φτάνουν μέχρι και την λύση της συνεργασίας τους. Τέλος, η κίνηση αυτή χαρακτηρίστηκε τόσο ανόητη, που βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο ο ένοχος να μην είναι φίλος του «δικέφαλου του βορρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα