Έξαλλος ο Σαββίδης με τον ανεγκέφαλο!

Έξαλλος ο Σαββίδης με τον ανεγκέφαλο!

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν έξαλλος με αυτόν που πέταξε την φωτοβολίδα στο γήπεδο και αμέσως κάλεσε σύσκεψη στην οποία ζήτησε να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί. Δεν είδε το γκολ ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ!

Έξαλλος ο Σαββίδης με τον ανεγκέφαλο!

Τα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν τα είδε ο Ιβάν Σαββίδης και φυσικά ούτε το γκολ της ομάδας του! Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μόλις έπεσε η φωτοβολίδα στο γήπεδο φώναξε έκτακτη σύσκεψη με τους υπεύθυνους ασφαλείας. Εκεί ζήτησε χωρίς χρονοτριβή να βρεθεί ο ένοχος και όλοι όσοι έκαναν πλημμελώς την δουλειά τους και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Συγκεκριμένα, τόνιζε: «Δεν μπορούμε να φωνάζουμε για ένα ποδόσφαιρο χωρίς βία και να έχουμε ανοχή ακόμη και σε μεμονωμένα περιστατικά».

Μάλιστα, τους ξεκαθάρισε πως αν δεν βρεθεί άμεσα ο ένοχος θα ζητηθούν ευθύνες από την εταιρία φύλαξη που θα φτάνουν μέχρι και την λύση της συνεργασίας τους. Τέλος, η κίνηση αυτή χαρακτηρίστηκε τόσο ανόητη, που βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο ο ένοχος να μην είναι φίλος του «δικέφαλου του βορρά».

Best of internet