Σε ανοιχτή γραμμή με δύο επενδυτές ο Παπαθανασάκης

Δημήτρης Τομαράς
Σε ανοιχτή γραμμή με δύο επενδυτές ο Παπαθανασάκης

bet365

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης υποστηρίζει πως μιλάει με τουλάχιστον 2 επενδυτές και ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα έχει νεότερα για Ηρακλή. Η λεκτική επίθεση στο ματς με Παναθηναϊκό.

Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή διαρρέει - σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr - πως μετά το... τέλος με τον Φάμπιο Μοντεκάλβο, υπάρχουν δύο υποψήφιοι επενδυτές για την αγορά της ΠΑΕ. Επίσης πως μπορεί να υπάρξουν νέα μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται.

Βέβαια και σε άλλες περιπτώσεις φαινόταν να προχωράει κάποια αγορά αλλά πάλι δεν έγινε κάτι. Ως προς το ματς με τον Παναθηναϊκό από την πλευρά του Σπύρου Παπαθανασάκη αυτό που διευκρινίζεται είναι πως δέχθηκε λεκτική επίθεση στις εξέδρες και ότι μην θέλοντας να δημιουργήσει τα όποια... θέματα μετακινήθηκε στον χώρο των VIP.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα