Παράπονα Γράφα για το ακυρωθέν γκολ της Βέροιας

Παράπονα Γράφα για το ακυρωθέν γκολ της Βέροιας

Ο Θωμάς Γράφας, τεχνικός της Βέροιας, δήλωσε πως τον πληροφόρησαν ότι το γκολ του Σισοκό έπρεπε να μετρήσει για την ομάδα του.

Παράπονα Γράφα για το ακυρωθέν γκολ της Βέροιας
Ο Γράφας επισήμανε στο συνδρομητικό κανάλι για:
 
Το παιχνίδι στη Βέροια: Νομίζω ότι είχαμε ελλείψεις. Ο Πλατανιάς κατάφερε να πάρει την ισοπαλία, όχι εμείς να πάρουμε την ισοπαλία. Πληροφορούμαι αλλά δεν είμαι σίγουρος και θα το δω το βράδυ πως η φάση του γκολ ήταν κανονική.
 
Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο κ. Γράφας σχολίασε: «Είχαμε μεγάλη τακτική προσέγγιση στο ματς και σε μεγάλο ποσοστό το πετύχαμε διότι ο Πλατανιάς είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολλές τελικές φάσεις και σήμερα δεν έκανε καμία. Τακτικά ήμασταν άριστοι.
 
Είχαμε τα προβλήματά μας. Μέσα σε μια εβδομάδα κάναμε τρία ματς και είχαμε κούραση αλλά οι παίκτες πήγαν καλά. Σε μας θεωρώ ότι δεν έκανε καμία. Καμία οργανωμένη (τελική προσπάθεια). Έκανε δύο τελικές, αλλά καμία οργανωμένη επίθεση.
 
Προσπαθήσαμε με καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας να πάρουμε το ματς και μπορούσαμε διότι οι λίγες φάσεις ήταν όλες της Βέροιας. Βλέποντας ότι δεν μπορούμε να το πάρουμε, είπαμε να μην το χάσουμε. Έχουμε αντιμετωπίσει τα προβλήματά μας και τον Δεκέμβρη θα κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει ώστε η μεσοεπιθετική γραμμή μας να μας αντιπροσωπεύει».
 
Ακόμα είπε πως «ήταν ένα ματς στο οποίο είχαμε τα προβλήματά μας και ειδικότερα της κούρασης γιατί θεωρώ ότι μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα δώσαμε τρία επίπονα ματς και τα παιδιά μπόρεσαν να το ξεπεράσουν πάρα πολύ καλά. Προσπαθήσαμε να πάρουμε το ματς και θεωρώ ότι υπήρξαν οι προϋποθέσεις να το πάρουμε. Είχαμε καλή κυκλοφορία, καλή κατοχή και αυτές οι λίγες φάσεις που υπήρχαν στο παιχνίδι νομίζω ότι τις είχε η Βέροια και θα μπορούσε να πάρει το ματς. Όσο όμως το ματς έφτανε προς το τέλος, όταν προσπαθείς να το πάρεις και δεν το παίρνεις μετά από λίγο σκέφτεσαι να μην το χάσεις. Κι έτσι εμείς πήγαμε σε αυτή τη λογική και νομίζω ότι παρά τα προβλήματα και παρότι θέλαμε να κερδίσουμε πήραμε αυτό το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».
 
Για το ότι δεν υπήρχαν λύσεις από τον πάγκο για να βοηθήσουν τη Βέροια: «Θέλω να σας πω ότι έχουμε εντοπίσει τα προβλήματά μας. Να ξέρετε, να 'στε σίγουροι γι' αυτό, ότι έχουμε εντοπίσει τα προβλήματά μας και ξέρουμε τι θα κάνουμε τον Δεκέμβριο έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιάσει άλλο πρόσωπο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και το οποίο θα είναι αυτό που θα την αντιπροσωπεύει».
 
Για τις απουσίες της Βέροιας: «Είμαι από τους προπονητές που συνήθως δεν ασχολούμαι με το τι μου λείπει, αλλά κοιτάζω το τι έχω. Και οι τρεις απουσίες οφείλονται σε τραυματισμό, άρα δεν μπορούσαν να είναι κοντά μας. Ευελπιστούμε ότι όταν ξεπεράσουμε τους τραυματισμούς μας θα είναι κοντά μας και θεωρώ ότι θα μπορούμε να είμαστε διαφορετικοί, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα, να είμαστε μια ομάδα ανεξαρτήτως προσώπων. Τα παιδιά που μπήκαν και δεν είχαν ξαναμπεί νομίζω ότι έδειξαν ότι είναι παρόντες, ότι είναι εδώ. Ξαναλέω, τα προβλήματα της ομάδας μας έχουν εντοπιστεί και έχουμε στοχοποιήσει τι θέλουμε και εκεί θα ενισχυθούμε».
 
Για το αν υπάρχουν διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση ότι θα γίνουν αυτές οι μεταγραφές: «Υπάρχει περίπτωση να λέει ο προπονητής κάτι αν δεν έχει πάρει το ΟΚ της διοίκησης ή του προέδρου; Δεν μπορεί να το πει αυτό... Είπα πριν ότι και τα τρία αυτά παιδιά μου δήλωσαν τραυματισμό. Είναι τραυματίες. Δεν θέλω όμως να μένουμε κάπου συγκεκριμένα, πραγματικά. Είμαι από τους προπονητές που αυτό που βλέπω, αυτό κάνω».

Best of internet