Σε κανονικό πρωτάθλημα ισόβαθμος, στο... τσίρκο -4!

Σε κανονικό πρωτάθλημα ισόβαθμος, στο... τσίρκο -4!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Σε κανονικό πρωτάθλημα ισόβαθμος, στο... τσίρκο -4!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για τον Παναθηναϊκό που πηγαίνει στο Φάληρο τέσσερις πόντους μακριά από την κορυφή εξαιτίας των «κλόουν» που σφυρίζουν κάθε Κυριακή στα γήπεδα!

Αν βρισκόμασταν στην Premier League, στην Primera Division ή στην Eredivisie με μεγάλη χαρά να γράφαμε για τον Σεμπάστιαν Λέτο που... ξόρκισε την κατάρα των χαμένων ευκαιριών με την μαχητική του ψυχή και μόνο στην συγκεκριμένη φάση, τον ηγετικό Λούκας Βιγιαφάνιες που προσπαθεί και σηκώνει το βάρος στην δημιουργία μετά τον τραυματισμό του Λεντέσμα, το πρώτο γκολ του Εμποκού με την πράσινη φανέλα και το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που έπαιξε ξανά ο Παναθηναϊκός ανά διαστήματα, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες στο 2-0 επί του Ηρακλή.

Δυστυχώς, όμως, πληρώνοντας προφανώς αμαρτίες προηγούμενων ζωών βρισκόμαστε στην Σούπερ Λίγκα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο που ολόκληρη ΦΙΦΑ επέβαλλε επιτροπή εξομάλυνσης για να σταματήσουν οι... ανωμαλίες των τελευταίων είκοσι χρόνων που κοντεύουν να στείλουν στο ψυχιατρείο τους υγιείς φίλους του ποδοσφαίρου! Έτσι για να μην ξεχνάμε το υπέροχο background της απόλυτης μπανανίας της «Παράγκας» και της «εγκληματικής οργάνωσης».

Την ερχόμενη Κυριακή, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Φάληρο για το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό. Πηγαίνει στο «Καραϊσκάκη» τέσσερις πόντους μακριά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, σε έναν πίνακα «φάντασμα», σε μία εικονική πραγματικότητα, την οποία δημιουργούν κάθε Κυριακή οι επικίνδυνοι και εξαρτημένοι τύποι που σφυρίζουν τους «ερυθρόλευκους» και τους ανταγωνιστές τους.

Σε οποιοδήποτε κανονικό πρωτάθλημα της Ευρώπης, στο οποίο δεν ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να γκελάρει μία συγκεκριμένη ομάδα, θα είχαν γίνει τα εξής:

*Στην Βέροια ο ρέφερι Βάτσιος θα είχε δει την χερούκλα στο τακουνάκι του Βιγιαφάνιες και ο Παναθηναϊκός θα έκανε το 2-0 στο ημίωρο και θα έβαζε τέλος στην σεμνή τελετή.

*Στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, οι γηπεδούχοι δεν θα είχαν ισοφαρίσει σε ένα ματς που σέρνονταν και δεν παρήγαγαν φάσεις, καθώς ο Ιντέγε ήταν πεντακάθαρα οφ-σάιντ στην αρχή της φάσης και θα έπαιζαν με εννιά παίκτες, αν ο Αρετόπουλος είχε αποβάλλει όπως ορίζει ο κανονισμός τον Μποτία και τον Μιλιβόγεβιτς.

*Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα είχε προηγηθεί με το πεντακάθαρο γκολ του Λε Ταλέκ ενώ νωρίτερα θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ αν ο Δελφάκης δεν μετέτρεπε το ποδόσφαιρο σε βόλεϊ και θεωρούσε κανονικό το χέρι του Ντα Κόστα. Στα δύο μέτρα από την φάση...

Αυτά, όμως, αλλού. Σε ένα κανονικό πρωτάθλημα και όχι σε αυτό της... ανωμαλίας. Σε κανονικό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός θα πήγαινε το λιγότερο ισόβαθμος στο Φάληρο, στην Σούπερ αηδία πηγαίνει στο -4. Και ενώ ΟΛΗ η Ελλάδα γελάει με όσα συμβαίνουν, υπάρχει κόσμος που πανηγυρίζει, κόσμος που κάνει το άσπρο μαύρο. Είναι για να τους λυπάσαι!

Ακόμη και σήμερα, αυτά που έγιναν στην Λεωφόρο ήταν για γέλια και για κλάμματα. Δεν έχουν τον θεό τους! Το οφ-σάιντ του Μπεργκ είναι για να διδάσκετε σε σεμινάρια παράγκας ενώ το χέρι του Βοσνακίδη που-έκανε- πως δεν είδε ο Ευαγγέλου είναι για βραβείο! Και εις κατώτερα, γιατί μόνο πιο κάτω έχει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.