Σέλουκ: «Ο Γκουαρδιόλα θέλει να ταπεινώσει τον Γιάγια Τουρέ»

Σέλουκ: «Ο Γκουαρδιόλα θέλει να ταπεινώσει τον Γιάγια Τουρέ»

Σέλουκ: «Ο Γκουαρδιόλα θέλει να ταπεινώσει τον Γιάγια Τουρέ»

bet365

Μία ακόμη επίθεση εναντίον του Πεπ Γκουαρδιόλα με αφορμή τον παραγκωνισμό του Γιάγια Τουρέ εξαπέλυσε ο Ντμίτρι Σέλουκ ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να ζητήσει συγνώμη από τον Καταλανό.

Ο Ουκρανός ατζέντης δεν μπορεί να χωνέψει πως ο Γιάγια Τουρέ έχει τεθεί εκτός πλάνων έπειτα από απόφαση του Πεπ Γκουρδιόλα.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι κάλεσε τον Σέλουκ να απολογηθεί για προηγούμενες δυσφημιστικές δηλώσεις του.

Ο Σέλουκ, όχι μόνο δεν ανακάλεσε, αλλά καταφέρθηκε ξανά εναντίον του Γκουαρδιόλα.

«Γιατί να απολογηθώ για κάτι που δεν έχω κάνει, ενώ λέω την αλήθεια; Ο Πεπ μιλάει για σεβασμό, αλλά για να σε σεβαστούν πρέπει και εσύ να δείξεις το ίδιο.

Ο εγωισμός του Πεπ τον οδηγεί σε αποφάσεις που δεν είναι οι καλύτερες για την Μάντσεστερ Σίτι, Πρόκειται για την εκδίκηση του. Είναι κάτι προσωπικό και όχι επαγγελματικό», τόνισε αρχικά ο Σέλουκ συμπληρώνοντας:

«Νομίζω πως το πλάνο του είναι να ταπεινώσει τον Γιάγια και όλους του άλλους παίκτες που έγραψαν ιστορία τα τελευταία έξι χρόνια για την Μάντσεστερ Σίτι.

Έχει δώσει τα πάντα για την Σίτι. Έχει γράψει ιστορία ο Τουρέ, όπως οι Χαρτ και Νασρί και ο Πεπ του συμπεριφέρεται σαν είναι είναι ένα τίποτα.

Ο Πεπ σου χαμογελά και σε κάνει να πιστεύεις πως είσαι ο καλύτερος φίλος του και μετά σε προδίδει. Αν σε κάποιον πρέπει να απολογηθεί είναι στον Γιάγια, τον Σείχη Μανσούρ και στους οπαδούς της Σϊτι. Αυτό πρέπει να το κάνει ο Πεπ Γκουαρδιόλα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα