Μπέντο: «Πρέπει να νικήσουμε στο ντέρμπι»

Gazzetta team
Μπέντο: «Πρέπει να νικήσουμε στο ντέρμπι»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη μέσα στο Περιστέρι και έπλεξε το εγκώμιο του Ατρόμητου για το ματς που έκανε.

Προφανώς και θα κρατήσει μόνο τη νίκη. Αλλωστε ο Ολυμπιακός δεν είχε καλή εικόνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Κι αυτό το παράδεχθηκε και ο Πάουλο Μπέντο μετά το τέλος του αγώνα. Τι είπε ο Πορτογάλος τεχνικός;

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε προβλήματα. Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες από κάθε άλλη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν βελτιωμένοι. Είχαμε τον έλεγχο, πετύχαμε ένα γκολ και πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού για ν' αναφερθεί στο ντέρμπι στη συνέχεια λέγοντας ότι

«Είναι τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί αφού ακολουθεί ένα εντός έδρας ντέρμπι, στο οποίο πρέπει να νικήσουμε και να κρατήσουμε την βαθμολογική διαφορά»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα