Η «γκολάρα» τον Ναζλίδη και το… μυστικό της αφιέρωσης!

Η «γκολάρα» τον Ναζλίδη και το… μυστικό της αφιέρωσης!

Η «γκολάρα» τον Ναζλίδη και το… μυστικό της αφιέρωσης!

bet365

Ο Θωμάς Ναζλίδης δεν ήθελε απλά να εκφράσει τη στήριξή του στον Άγγελο Αναστασιάδη με τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ του στο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά και να τιμήσει τον ιδιαίτερο δεσμό που τον συνδέει με τον προπονητή του...

Η εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Ναζλίδη, έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες του Πανιωνίου για να φύγει με αποτέλεσμα από την Λάρισα, «κλειδώνοντας» την νίκη για την ΑΕΛ. Ο επιθετικός από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης, αμέσως μόλις το… έγραψε στο «παραθυράκι» της εστίας του Γιαννιώτη, έσπευσε να πάει στον πάγκο και να πανηγυρίσει αγκαλιά με τον προπονητή των «βυσσινί», Άγγελο Αναστασιάδη.

Η αφιέρωση αυτή, έχει… εξήγηση και δεν είναι μόνο για την κριτική που έχει δεχθεί από την πρώτη στιγμή ο έμπειρος κόουτς. Οι δύο άνδρες έχουν «χτίσει» μία ιδιαίτερη και πολύ στενή σχέση, με την ΑΕΛ να «χρωστάει» στον Αναστασιάδη την παρουσία του Ναζλίδη στον κάμπο.

Ο φορ των «βυσσινί» που ηγείται της γραμμής κρούσης της ομάδας, από την άνοιξη είχε δώσει τα χέρια με τον Άρη, με τον Θεόδωρο Καρυπίδη να θέλει να τον πάρει μαζί του στους «κίτρινους», εκτιμώντας την σημαντική προσφορά του στην Βέροια την περασμένη σεζόν.

Όλα όμως άλλαξαν, όταν ο Αναστασιάδης ανέλαβε την ΑΕΛ. Ο 63χρονος τεχνικός, που είναι σαν… πνευματικός πατέρας του Ναζλίδη, έκανε την εισήγηση και ήρθε η πρώτη προσέγγιση στον 29χρονο. Και αυτή ήταν αρκετή, για να αφήσει τα πάντα και να ξανασμίξει με τον αγαπημένο του κόουτς, με τον οποίο είχε αναπτύξει δεσμούς από τα Χανιά και την κοινή τους παρουσία στον Πλατανιά.

Μία περίοδο στην οποία ο Ναζλίδης έκανε «limit up» στις ποδοσφαιρικές μετοχές του και οδηγούσε τους Κρητικούς σε τεράστιες και ιστορικές νίκες. Στην «Λεωφόρο» επί του Παναθηναϊκού, στα Χανιά επί της ΑΕΚ και του Άρη… Μία επίδοση, την οποία τώρα μοιάζει έτοιμος να επαναλάβει και γιατί όχι, να την ξεπεράσει. Έχοντας πίσω του μία πολύ ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή, άλλωστε και με την δυναμική της ΑΕΛ, έχει όλα τα εχέγγυα για να μεγαλουργήσει, προσθέτοντας κι άλλα τέτοια, εντυπωσιακά γκολ, όπως αυτό κόντρα στον Πανιωνίο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα