Οι εκλεκτοί Παράσχου για Βέροια

Δημήτρης Τομαράς
Οι εκλεκτοί Παράσχου για Βέροια

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος έβγαλε και ανακοίνωσε την αποστολή του συλλόγου του Πλατανιά για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Βέροια.
Με στόχο μια νέα αρχή και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα η ομάδα του Πλατανιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την κυριακάτικη αναμέτρηση στη Βέροια (30/12, 17:15), για την 9η αγωνιστική της Super League.
Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο τεχνικός του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος, ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την Βέροια. Οι εκλεκτοί είναι οι: Σωτηρίου Δημήτρης, Κοκκαλάς Αντώνης, Dilaver Haris, Τσουράκης Θανάσης, Ντίνας Θανάσης, Μανούσος Γιώργος, Γιακουμάκης Γιώργος, Γουνδουλάκης Φανούρης, Μενδρινός Κώστας, Gnjatic Ognjen, Munafo Juan, Devesa Albis Didac, Stanisavljevic Filip, Scarduelli Vanderson, Αποστολόπουλος Αλέξανδρος, Καρυπίδης Χρήστος, Κάργας Γιάννης, Banana Yaya και Στάθης Γιάννης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα