Στην Παιανία μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο «Γ. Καλαφάτης»

Στην Παιανία μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο «Γ. Καλαφάτης»

Gazzetta team
Στην Παιανία μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο «Γ. Καλαφάτης»

bet365

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε άδεια για την κατασκευή γηπέδων σε 50 στρέμματα που γειτνιάζουν με το «Γ. Καλαφάτης» και μετακομίζει προσωρινά στην Παιανία.

Και επίσημα πλέον ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την επιστροφή της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών στην Παιανία. Οι «πράσινοι», το Σάββατο το πρωί, αποκάλυψαν πως πρόστατα απέκτησαν άδεια για την κατασκευή στα 50 στρέμματα που γειτνιάζουν με τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις στο Κορωπί, όμως μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα θα μετακομίσει στο προπονητικό κέντρο που τον φιλοξενούσε μέχρι το 2013...

Χαρακτηριστικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει σε όσους ανησυχούν για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του προπονητικού μας κέντρου, την από 30 Μαΐου του 2013 ανακοίνωση σχετικά με το θέμα. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού συνεχίζει τα βήματα μπροστά για την εξέλιξη του «Γ. Καλαφάτης» σε ένα από πιο σύγχρονα προπονητικά κέντρα, αποδεικνύοντας οτι πρόκειται για ένα έργο μακράς πνοής.

Από την ημέρα που παρέλαβε τις εγκαταστάσεις έχουν γίνει πολλά βελτιωτικά έργα όπως η ανάπλαση των γηπέδων, η κατασκευή γυμναστηρίου, η αναμόρφωση των ξενώνων και των γραφείων. Πρόσφατα ο Παναθηναϊκός απέκτησε άδεια για την κατασκευή γηπέδων στα 50 στρέμματα που γειτνιάζουν με τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις και συμπεριλαμβάνονται στην συμφωνία του 2013.

Παράλληλα προχωράει στην ενοικίαση γηπέδων στις εγκαταστάσεις της Παιανία για να μπορέσει να ικανοποιήσει ταχύτερα τις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας και της ακαδημίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα