Και ο Λάζαρος θέλει τον χρόνο του

Και ο Λάζαρος θέλει τον χρόνο του

Gazzetta team
Και ο Λάζαρος θέλει τον χρόνο του

bet365

Χωρίς να ψάχνει για δικαιολογίες, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είπε πως θέλει λίγο να προσαρμοστεί και πάλι στα ελληνικά δεδομένα.

Για την εικόνα της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και την προσωπική του απόδοση, μίλησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε συνέντευξή του στην κάμερα του OTE TV...

Αναλυτικά ο διεθνής μεσοεπιθετικός είπε..

Για την εικόνα της ΑΕΚ:
«Μας επηρέασε λίγο το αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, αλλά είχαμε σωστές βάσεις από την αρχή. Για μένα παρόλο που δεν καταφέραμε τόσες πολλές ευκαιρίες μέχρι το 60’, 70’ τουλάχιστον προσπαθήσαμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο με τη μπάλα κάτω και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες κάνοντας αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Έγινε στο τέλος, έτσι πάνε αυτά τα παιχνίδια όταν έρχονται ομάδα να κλειστούν στο ΟΑΚΑ. Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα βάλεις ένα ή δύο γκολ, το πράγμα απλοποιείται. Νομίζω όμως ότι δείξαμε πως έχουμε και την ποιότητα. Θα πω κάτι που ειχα πει και μετά το ματς με τον Ηρακλή: για να πάει καλά η ομάδα θα πρέπει να ανεβάσουμε τους ρυθμούς μας στα τρεξίματα, σε κίνηση χωρίς τη μπάλα, ακόμα και στις πάσες μας, τον τρόπο που χτυπάμε τη μπάλα. Να τρέχει η μπάλα γρήγορα, γιατί αν καταφέρουμε να το κάνουμε αυτό με την ποιότητα που έχουμε θα δημιουργήσουμε και θα εκμεταλλευόμαστε τα καλά μας στοιχεία».

Για την απόδοσή του: «Ένιωθα καλύτερα απ’ όλες τις άλλες φορές. Νομίζω φαινόταν λίγο, αλλά θέλω τον χρόνο μου κι εγώ, δεν μου έκανε καλό η περσινή χρονιά. Μετά θέλω να προσαρμοστώ σε κάποια νέα δεδομένα, τα οποία για 4 χρόνια τα είχα ξεχάσει. Δεν είναι καμία δικαιολογία, είναι η αλήθεια, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όσο περνάει ο καιρός θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερα. Θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω την ομάδα, απολαμβάνω κάθε στιγμή που είμαι εδώ και δεν το λέω επειδή κάτι πήγε καλά ή για να θολώσω τα νερά ή απλά λαϊκά για να το παίξω κάποιος. Είναι η αλήθεια. Το ξέρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και το ξέρω πιο πολύ εγώ. Καταρχάς για να έχω έρθει θέλω τόσο πολύ να βοηθήσω. Στον πρώτο που υποσχέθηκα πράγματα ήταν στον εαυτό μου».

Για την ισοπαλία με τον Πανιώνιο: «Δεν ήταν φυσιολογικό το αποτέλεσμα της Κυριακής, χωρίς να ρίχνω τις ευθύνες σε κάποιον. Απλά για την ΑΕΚ δεν είναι φυσιολογικό να γκελάρει μέσα στην έδρα της. Το ματς είναι πάρα πολύ σημαντικό την Κυριακή, εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε με τα δεδομένα κόντρα στην Κέρκυρα. Θα είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι, να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο για να ανεβάσουμε και την ποιότητα του πρωταθλήματος. Πιο πολύ για εμάς ίσως είναι ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου».

Για την Εθνική και την επιστροφή του: «Εννοείται πως στοχεύω στην Εθνική. Γι’ αυτό ξαναγύρισα κιόλας. Θέλω να δείξω αυτό που είμαι και αυτό που έχω για να είμαι και στην Εθνική ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα