Φουλ της τακτικής στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Φουλ της τακτικής στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο γήπεδο για την προτελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε με ικανοποίηση τον Γιώργο Τζαβέλλα να βγάζει και το σημερινό πρόγραμμα χωρίς προβλήματα βάζοντας υποψηφιότητα για να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής.

Με δεδομένο ότι Σάχοβ και Λέοβατς προπονήθηκαν, επίσης, κανονικά το μοναδικό πρόβλημα παραμένει να είναι μόνο ο Δημήτρης Πέλκας. Ο νεαρός μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπεία στο γυμναστήριο.

Ο προσανατολισμός του Ίβιτς στην προπόνηση της Παρασκευής αφορούσε την αμυντική λειτουργία της ομάδας, «μέσα από ασκήσεις που αφορούσαν την κυκλοφορία της μπάλας και τη συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας από τη γραμμή της επίθεσης προσπάθησε ν’ αναλύσει στους παίκτες του πως θέλει να κινηθούν στον αγωνιστικό χώρο», όπως αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ στο δελτίο Τύπου, επισημαίνοντας πως «το ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα, άλλωστε, αναμένεται να είναι διαφορετικό από εκείνο στο Καραϊσκάκη κι ο ΠΑΟΚ πρέπει να βάλει κι άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του για να καταφέρει να πάρει τη νίκη».

Το Σάββατο (29.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας και τα πρώτα 15′ της προπόνησης θα μεταδοθούν ζωντανά από την σελίδα του Δικεφάλου στο Facebook.

Σήμερα πριν από την προπόνηση, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε στο Twitter:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα