Καθησυχαστικός στους συμπαίκτες του ο Πασιένσια

Δημήτρης Τομαράς
Καθησυχαστικός στους συμπαίκτες του ο Πασιένσια

bet365

Αρκετοί συμπαίκτες του Πασιένσια στον Ολυμπιακό επικοινώνησαν μαζί του για να μάθουν για την υγεία του. «Είμαι καλά, θα γυρίσω άμεσα», φέρεται να είπε. Το νεότερο ρεπορτάζ από Πορτογαλία.
Μπορεί να χρειάστηκε να λείψει κάποιες ημέρες από τον Ρέντη, ωστόσο οι συμπαίκτες του δεν τον ξέχασαν. Αρκετοί ερυθρόλευκοι τον αναζήτησαν στο τηλέφωνο ή ακόμα και μέσω social media για να μάθουν τα νέα του. «Είμαι καλά. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά μην ανησυχείτε. Θα γυρίσω άμεσα», φέρεται να απάντησε ο Γκονσάλο Πασιένσια. Στο μεταξύ ως προς τις εξετάσεις του - όπως προκύπτει από πηγές από την Πορτογαλία - το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού κινητοποιήθηκε αμέσως μόλις ένιωσε ενοχλήσεις και έντονη δυσφορία στο στήθος του και είχε και λιποθυμικό επεισόδιο. Πρώτα του έγιναν εξετάσεις στην Ελλάδα και μετά στην Πορτογαλία.
Όπως γράψαμε και χθες δεν έχει βρεθεί κάτι το σοβαρό. Ευτυχώς για τον νεαρό παίκτη. Ωστόσο μετά και τις εξετάσεις του στην Ιβηρική πρόκειται να συνεχίσει τα τεστ και να δει και τον καρδιολόγο, που τον παρακολουθούσε καιρό πριν και ξέρει ακριβώς το πρόβλημά του. Όλα αυτά μέσω ενεργειών των Πειραιωτών που ενημέρωσαν και τάχιστα την Πόρτο. Μάλιστα προκύπτει και το εξής στοιχείο: ο παίκτης στην πρώτη του χρονική περίοδο στην Ελλάδα ήταν υπό παρακολούθηση επειδή... κουβαλούσε αυτό του το πρόβλημα. Το πρώτο του χρονικά... κρούσμα είχε εντοπιστεί σε ένα διάστημα που έπαιζε και στις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας. Εν έτει 2013 είχε μείνει εκτός από το Παγκόσμιο Νέων για τον λόγο αυτό.
Εκτός των άλλων οι Πορτογάλοι μετά από αυτό το συμβάν αμφιβάλλουν έντονα για το εάν θα τελειώσει την χρονιά στον Ολυμπιακό ο παίκτης. Και αυτό διότι στο Λιμάνι δεν μπορεί να είναι βέβαιοι ως προς την συνέχεια παρότι όλα τα δείγματα γραφής από τις εξετάσεις είναι θετικά δεν προκύπτει κάτι σοβαρό για τον Πασιένσια.
ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟ ΚΑΙ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ
Το Gazzetta.gr ρώτησε και ψάχτηκε για την θέση της Πόρτο για το συμβάν. Ποιά είναι η απάντηση των ανθρώπων του συλλόγου;
«Η Πόρτο από την πρώτη στιγμή είναι ενήμερη από τον Ολυμπιακό για το τι έγινε. Μετά από αυτό το... επεισόδιο στην προπόνηση και έπειτα από συζήτηση με την οικογένειά του κρίθηκε σκόπιμο ο παίκτης να κάνει μία σειρά εξετάσεων και να δει ξανά τον καρδιολόγο και τους γιατρούς που τον είχαν εξετάσει από τότε που είχε το πρόβλημα. Θα δούμε το πως θα το χειριστούμε στην συνέχεια», είναι η διαρροή από την Πόρτο.
Επίσης και ο πατέρας του, Ντομίνγκος Πασιένσια, έχει το ίδιο πρόβλημα και είχε καταρρεύσει κι ο ίδιος στο παρελθόν.
Υπάρχει δηλαδή κληρονομικότητα και ως προς την καρδιά και ως προς τα επεισόδια λιποθυμίας. Πρόκειται για μία καρδιακή ανωμαλία, χωρίς όμως να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το ακριβές πρόβλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα