Λιονέλ Μέσι: Πώς συνέβαλε ο αρχηγός στο να παραμείνει ο Λιονέλ Σκαλόνι στην Αργεντινή

Λιονέλ Μέσι: Πώς συνέβαλε ο αρχηγός στο να παραμείνει ο Λιονέλ Σκαλόνι στην Αργεντινή

Newsroom
Λιονέλ Μέσι: Πώς συνέβαλε ο αρχηγός στο να παραμείνει ο Λιονέλ Σκαλόνι στην Αργεντινή

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι επηρεάζει τα πάντα στο στρατόπεδο της Αργεντινής, με τον Λιονέλ Σκαλόνι να αποκαλύπτει τη μεγάλη συνεισφορά του στο να παραμείνει ως τεχνικός της ομάδας.

Μετά τον θρίαμβο στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ το 2022, ο προπονητής της «Αλμπισελέστε» Λιονέλ Σκαλόνι άρχισε να κάνει ερωτήσεις για το αν το ταξίδι του είχε ολοκληρωθεί με την εθνική. Είχε πετύχει τον μεγαλύτερο στόχο, έχοντας ήδη απολαύσει τους θριάμβους του Κόπα Αμέρικα και του Φιναλίσιμα, και σκέφτηκε αν είχε έρθει η ώρα να κλείσει το κεφάλαιο.

Αποκαλύπτοντας πώς πήρε την απόφαση να παρατείνει τη θητεία του ως προπονητής της ομάδας και τον ρόλο που έπαιξε ο Λιονέλ Μέσι σε αυτό, ο Σκαλόνι είπε: «Μίλησα με τον Λέο και άλλους παίκτες. Μίλησα πρώτα μαζί του γιατί είναι ο αρχηγός, για όλα αυτά που εκπροσωπεί. Ήταν εκείνη τη μέρα που όλοι πίστευαν ότι θα φύγω. Με υποδέχτηκε πολύ καλά».

«Μίλησα με άλλους παίκτες, με τον Άνχελ (Ντι Μαρία), με τον Λαουτάρο (Μαρτίνες), με πολλούς παίκτες, με τους οποίους πίστευα ότι έπρεπε να μιλήσω. Είναι άνθρωποι που εμπιστεύομαι πολύ, που αγαπώ πολύ. Ότα (Οταμέντι), Ροντρίγκο (Ντε Πολ)...παίκτες που είναι μαζί μας από την πρώτη μέρα και μας έχουν δώσει πολλά. Έπρεπε να μιλήσω και να τους πω τη γνώμη μου», πρόσθεσε.

Ο Σκαλόνι έχει συμβόλαιο μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2026, αλλά πρόσθεσε σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης: «Χρειαζόμασταν να σταματήσουμε το ποδόσφαιρο για λίγο. Ήταν μια δύσκολη χρονιά πέρα από τη νίκη, είχαν συμβεί πολλά πράγματα. Υπήρχαν κάποια προσωπικά ζητήματα που έπρεπε να σκεφτούμε και από εκεί να πάρουμε αποφάσεις. Συναντηθήκαμε με αυτούς που πιστεύαμε ότι έπρεπε να μιλήσουμε, συζητήσαμε τις ανησυχίες μας και το πιο σημαντικό είναι να ξέρουμε ότι ήμασταν όλοι δυνατοί για να συνεχίσουμε. Ποτέ δεν ξέρεις τις προθεσμίες, συνεχίζω και τέλος».

 

Τελευταία Νέα