Μπενζεμά - Αλ Ιτιχάντ: Ο Γάλλος «αντεπιτίθεται» κι αρνείται κάθε εκδοχή της ομάδας: «Είναι όλα ψέματα»

Newsroom
karim_benzema_al_ittihad

bet365

Το περιβάλλον του Καρίμ Μπενζεμά διαψεύδει τις πληροφορίες που θέλουν τον Γάλλο να «ψάχνεται» να φύγει από την Αλ-Ιτιχάντ.

Η περίπτωση Καρίμ Μπενζεμά είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Την Τρίτη (23/01), το AFP, επικαλούμενο πηγή κοντά στην Αλ-Ιτιχάντ , ανακοίνωσε ότι ο Γάλλος επιθετικός ζήτησε να φύγει από την ομάδα, νιώθοντας ιδιαίτερα «υπό πίεση». Μια εκδοχή που διαψεύδεται κατηγορηματικά από το περιβάλλον του παίκτη στη L'Equipe, κάνοντας λόγο για «εφευρέσεις».

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη, όταν ο 36χρονος πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε καθυστερημένα από την άδειά του και την επόμενη μέρα της επιστροφής του, πραγματοποιήθηκε μια «πολύ έντονη» συνάντηση για το μέλλον του κατόχου της Χρυσής Μπάλας του 2022, μεταξύ του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, του προπονητή Μαρσέλο Γκαγιάρδο και του ίδιου του Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος προπονείται «μόνος» στη Τζέντα χωρίς τους συμπαίκτες του -που προπονούνται αυτή τη στιγμή στο Ντουμπάι- «για πειθαρχικούς λόγους» και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ φέρεται να ζητά να αποχωρήσει από την ομάδα με προτεραιότητά του την επιστροφή στην Ευρώπη.

Αντιμέτωπος με αυτή την εκδοχή του συλλόγου του, ο Μπενζεμά αποφάσισε να αντιδράσει. Σύμφωνα με την «L'Equipe du jour», άνθρωποι από το περιβάλλον του διαβεβαιώνουν ότι «όλα είναι ψέματα». «Αυτές είναι εφευρέσεις των μέσων ενημέρωσης γιατί ο Καρίμ δεν προπονείται με την ομάδα. Το έχουμε συνηθίσει», λέει ένας από τους συγγενείς του. «Είναι εντελώς ψευδές! Τα μέσα ενημέρωσης δεν ξέρουν πια τι να εφεύρουν. Όσο μεγαλύτερο είναι, τόσο το καλύτερο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία επικαλείται πηγή στη Τζέντα, ο Μπενζεμά θέλει απλώς να δει νέους συμπαίκτες «του διαμετρήματος του» να φτάνουν στην Αλ-Ιτιχάντ, απαιτώντας βελτίωση του εργατικού δυναμικού σε όλα τα επίπεδα.

Θυμίζουμε ότι το όνομα του Μπενζεμά έχει «παίξει» το τελευταίο διάστημα με πολλές ομάδες της Premier League, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Άρσεναλ να έχουν συνδεθεί περισσότερο με την περίπτωση του άλλοτε επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης. Στο «κόλπο» φέρεται να βρίσκεται και η Λυών η οποία ωστόσο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να φτάσει κοντά στις οικονομικές απολαβές του Γάλλου φορ.

 

Τελευταία Νέα