Μέσι: Μαγικό απευθείας φαόυλ και η Αργεντινή με το δεξί στα προκριματικά του Μουντιάλ (vid)

Ο Μέσι έβαλε με το δεξί την Αργεντινή στα προκριματικά του Μουντιάλ

bet365

Η πρωταθλήτρια Κόσμου, Αργεντινή συνέχισε από εκεί που το άφησε στο Κατάρ, με τον μοναδικό Λιονέλ Μέσι να δίνει τη νίκη στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ 2026 κόντρα στο Εκουαδόρ με μαγικό απευθείας φάουλ (1-0).

Νέα προκριματική διαδικασία, ίδιος Λιονέλ Μέσι και η Αργεντινή με το δεξί!

Στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ 2026, η πρωταθλήτρια Κόσμου έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα επικρατώντας εντός έδρας του Εκουαδόρ (1-0) και είχε για άλλη μια φορά να ευχαριστεί τον αρχηγό της, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης με τη γνωστή του πλέον συνταγή.

Ο Λέο «χτύπησε» στο 78' με μια μαγική απευθείας εκτέλεση φάουλ, αφήνοντας ανήμπορο να αντιδράσει τον Γκαλίντεζ αφού με τα φάλτσα του έστειλε την μπάλα σχεδόν στην αντίθετη γωνία.

Το γκολ αυτό ήταν το υπ' αριθμόν 104 με την Αλμπισελέστε για τον Μέσι, όπως και το 64ο που πετυχαίνει με απευθείας φάουλ, θέλοντας μόλις τρία πλέον για να αφήσει πίσω του οριστικά τους Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ροναλντίνιο και Βίκτορ Λεγκροτάγλιε και να ανέβει τρίτος στην all-time κατάταξη, μόνο πίσω από τον Ζουνίνιο Περναμπουκάνο (77) και τον Πελέ (70).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα