Οι μάγκες του Πειραιά (vid)!

Gazzetta team

bet365

Το έπος του Ολυμπιακού γράφτηκε στην Πόλη και το gazzetta.gr ετοίμασε ένα 12λεπτο video με τα κατορθώματα των Πειραιωτών στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Ο Ολυμπιακός άφησε όλη την Ευρώπη με ανοιχτό το στόμα στο Final 4 της Πόλης. Η αρχή έγινε την Παρασκευή στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα όπου ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά και παρά το γεγονός ότι οι Ισπανοί τον έφτασαν, αυτός έδειξε χαρακτήρα και πέρασε στον τελικό με 68-64.

Αυτή ήταν η υπέρβαση Νο 1. Η δεύτερη και μεγαλύτερη υπέρβαση ήρθε στον τελικό με ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ο Τεόντοσιτς με σερί τριπόντων ανέβασε την διαφορά η οποία έφτασε ακόμα και τους 19 πόντους. Ο Ολυμπιακός όμως με τον Μάντζαρη, τον Σλούκα τον Πρίντεζη και την υπόλοιπη παρέα γύρισαν το ματς και έκαναν τους πάντες να παραμιλάνε. Μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές της Ευρωλίγκας ήταν γεγονός και το απόλυτο αουτσάιντερ στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης.

Το gazzetta.gr μέσα σε 12 λεπτά σας παρουσιάζει τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που οδήγησαν την ομάδα του Πειραιά στην κορυφή της Ευρώπης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα