«Έχει καρύδια ο Μπατίστ»

Gazzetta team
«Έχει καρύδια ο Μπατίστ»

bet365

Για μια ακόμα φορά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκλεψε την παράσταση με τα όσα είπε στο «πηγαδάκι» που στήθηκε έξω από τη αίθουσα Τύπου με 'Έλληνες δημοσιογράφους.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου πλησίασε τον προπονητή του Παναθηναϊκού και τον αγκάλιασε ψιθυρίζοντας του κάτι σε αυτί. «Φιλαράκια Είμαστε φίλοι πολλά χρόνια» απάντησε ο «Ζοτς», ωστόσο η συνομιλία αποκαλύφθηκε: «Ζοτς, θέλω να πω και σ' εσένα κάτι που είπα στον Θανάση Γιαννακόπουλο για να το γνωρίζεις. Αν συμβεί οτιδήποτε και χαλάσει το φάιναλ φορ και ο τελικός, να ξέρετε ότι θα θεωρώ υπεύθυνο τον Παναθηναϊκό λόγω των δηλώσεων που έχουν γίνει. Σε όλα υπάρχει μία κόκκινη γραμμή. Κι εσείς την ξεπεράσατε» του είπε σε φιλικό ύφος.

«Δεν ξέρεις τι έγινε; Αφού ξέρεις, γιατί με ρωτάς;» απάντησε χαμογελαστά ο Ομπράντοβιτς σε δημοσιογράφο που του ζήτησε να θυμηθεί τι συνέβη στον τελικό και συνέχισε: «Πείτε μου έναν, μα έναν άνθρωπο που πίστευε πριν από το φάιναλ φορ ότι θα παίζαμε έτσι με την ΤΣΣΚΑ. Δεν υπάρχει! Κανείς!».

Στη συνέχεια ο Σέρβος προπονητής, ρωτήθηκε: «Αν έλεγαν σε εσάς πριν από το φάιναλ φορ ότι ο Διαμαντίδης και ο Μπατίστ δεν θα βρίσκονταν σε τόσο καλή μέρα, θα δίνατε έστω και μία πιθανότητα στον Παναθηναϊκό;», για να απαντήσει: «Μα αυτό ακριβώς λέγαμε όλη τη χρονιά. Να καταλάβουν όλοι ότι δεν πρέπει να στηρίζονται σε δύο πρόσωπα. Να παίξουν όπως μπορούν. Ξέρεις κάτι, φίλε; Ο Μπατίστ εδώ και τόσα χρόνια παίζει με πρόβλημα στα γόνατα. Είδατε όμως πώς παίζει. Και ξέρετε γιατί; Γιατί έχει καρδιά και καρύδια. Πολλά καρύδια.
Ξέρετε πότε μία ομάδα ξεκινάει την προετοιμασία της για το φάιναλ φορ; Πείτε μου ξέρετε; Θα σας πω εγώ, λοιπόν. Την επόμενη μέρα του τελευταίου αγώνα της προηγούμενης χρονιάς. Θυμάστε τι έγινε πέρυσι το καλοκαίρι μ' εμάς; Μήπως θυμάστε; Γι' αυτό σας λέω. Ήταν πολύ δύσκολη σεζόν. Πάρα πολύ δύσκολη. Και περιμένετε να δείτε τι θα γίνει φέτος».

 

Τελευταία Νέα