Το δούλεμα στον... ασπρομάλλη «Σάρας» (vid)
Ο «Σάρας» αγωνίστηκε επί μία 3ετία στη Μπαρτσελόνα και στην τελευταία χρονιά του την οδήγησε στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας (2003).
Οι γνωριμίες και κυρίως οι φιλίες με μέλη της ομάδος πολλές, επομένως ήταν αδύνατον να μη τους αναζητήσει λίγο πριν απ' το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Παναθηναϊκού και λίγο πριν την έναρξη της καταλανικής ομάδος. Την... πάτησε!
Μόλις ένα εκ των επιτελείου της Μπάρτσα είδε τις άσπρες τρίχες στους κροτάφους τού Λιθουανού γκαρντ, δεν έχασε δευτερόλεπτο πριν αρχίσει να τον πειράζει. Ο 36χρονος προσπάθησε να απαντήσει, αλλά δεν βρήκε ούτε μία στο... αντίπαλο κεφάλι.
Δείτε παρακάτω τα γέλια, που προκάλεσε ο... πόλεμος των άσπρων μαλλιών:
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
