Βεργίνης: «Εγώ του λέω να μην ασχολείται»

Βεργίνης: «Εγώ του λέω να μην ασχολείται»

Gazzetta team
Βεργίνης: «Εγώ του λέω να μην ασχολείται»

bet365

Ο Δημήτρης Βεργίνης μίλησε για τη συμβουλή που δίνει σε κάθε συμπαίκτη του όταν η συζήτηση πηγαίνει στη διαιτησία.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μπάγερν Μ – Ολυμπιακός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Δημήτρης Βεργίνης εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη στη σημερινή (20/11) Media Day ενόψει του αγώνα (21/11, 19:00) με τη Λουκόιλ Λέφσκι. Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε αρχικά για το παιχνίδι τονίζοντας ότι… «θέλαμε να προχωρήσουμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Να δούμε αυτό το παιχνίδι ως μια καλή προπόνηση , να τελειώσουμε με νίκη στην έδρα μας και να το χρησιμοποιήσουμε για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που είναι πολύ σημαντικό για μας».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον αγώνα με το Περιστέρι, την αντιμετώπιση από τη διαιτησία αλλά και τη δική του συμβουλή στους συμπαίκτες του. «Τα αφήνουμε απ’ έξω το κομμάτι της διαιτησίας. Να κάνουμε εμείς ότι καλύτερο μπορούμε στο γήπεδο. Θέλαμε να κερδίσουμε το Περιστέρι, δεν τα καταφέραμε, να κοιτάξουμε τη συνέχεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100%.Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τους διαιτητές. Εμείς οφείλουμε να βλέπουμε τι θα κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα συσπειρώνεται και από τέτοιες ήττες και μέσα από αυτές να γίνουμε πιο δυνατοί και να βγούμε πιο ενωμένοι. Αν με ρωτάει κάποιος συμπαίκτης μου για τη διαιτησία του λέω να μην ασχολείται. Δεν είναι αυτή η δουλειά μας».

Σχετικά με το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ, απάντησε ότι «είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για όλους, για την πόλη και τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο 110% και χρειαζόμαστε τη νίκη τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά».

 

Τελευταία Νέα