«Ήθελαν να τους σκοτώσουν όλους»

Gazzetta team
«Ήθελαν να τους σκοτώσουν όλους»

bet365

Σε μία ανατριχιαστική συνέντευξη για την τραγωδία της Αιγύπτου, ο προπονητής της Αλ Αχλί, Ζοσέ Μανουέλ μίλησε για τη φρίκη που έζησε στο Πορτ Σάιντ.

Τα επεισόδια στο ματς Αλ Αχλί-Αλ ΜΑζρί μπορεί να τελείωσαν, η θλίψη ωστόσο που προκάλεσε ο θάνατος 74 ανθρώπων παραμένει. Για την εφιαλτική εκείνη βραδιά μίλησε ο Πορτογάλος τεχνικός της Αλ Αχλί, Ζοσέ Μανουέλ στον Τύπο της χώρας του, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι η κατάσταση που επικρατεί στην Αίγυπτο είναι χειρότερη από πριν.

Αρχικά δήλωσε: «Ήταν εκεί για να τους σκοτώσουν όλους. Πολλοί από τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους ήταν και μικρά παιδιά, παιδιά ηλικίας 15 και 16 ετών, τα οποία ήταν εκεί στις κερκίδες απλώς από το πάθος και την αγάπη τους για την ομάδα τους».

Για να προσθέσει στη συνέχεια ότι: «Χθες μίλησα στο τηλέφωνο με τον Μπαρακάτ. Μου είπε ότι δεν θέλει να αγωνιστεί ξανά. Ο Αμπουτρίκα, επίσης, θέλει να σταματήσει και δεν είναι αυτοί οι μόνοι. Πρέπει να δούμε με μεγάλη προσοχή τι ακριβώς συνέβη. Το πρωτάθλημα θα σταματήσει. Δεν ξέρω ακόμη για το χρονικό διάστημα. Αρχικά είχε διακοπεί για τις εξεγέρσεις. Το πρωτάθλημα αυτό πρέπει να σταματήσει. Το ποδόσφαιρο όμως πρέπει να συνεχιστεί στη χώρα. Για την μνήμη των θυμάτων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα