Η... τύχη ήθελε τη Σπόρτινγκ (vid)

Gazzetta team
Η... τύχη ήθελε τη Σπόρτινγκ (vid)

bet365

Η άσπρη βούλα αποδείχθηκε... καταραμένη για τη Μέταλιστ και το χαμένο πέναλτι του Σαβιέρ έδωσε την ευκαιρία στη Σπόρτινγκ να φύγει αλώβητη (1-1) από το Χάρκοβο και να βρεθεί απέναντι στην Αθλέτικ

Ωραίος στη Λισαβώνα, αλλά μοιραίος στο Χάρκοβο... Ο Σαβιέρ σε αντίθεση με το πρώτο ματς, όπου είχε σκοράρει από την άσπρη βούλα, απόψε έχασε πέναλτι και παράλληλα την ευκαιρία να βάλει ξανά την Μέταλιστ στο κόλπο της πρόκρισης. Οι Ουκρανοί δεν ρίσκαραν, κρατούσαν το μηδέν στην άμυνά τους και πίεζαν όταν μπορούσαν τους Πορτογάλους για να κάνουν το λάθος. Τα «Λιοντάρια» ωστόσο, ήταν αυτά που πάγωσαν το Χάρκοβο, αφού στη μοναδική τους φάση στο α' μέρος, ο Φαν Βολφσβίνκελ άνοιξε το σκορ και έβαλε την ομάδα του ακόμα πιο κοντά στα ημιτελικά μετά το 2-1 της Πορτογαλίας,.

Στην επανάληψη η Μέταλιστ μπήκε δυνατά, ο Μάρκεβιτς έβγαλε τον μέσο Έντμαρ, πέρασε τον Ντέβιτς και οι Ουκρανοί πίεσαν ασφυκτικά. Έτσι, στο 57' ο Κριστάλδο κατάφερε να βάλει την ομάδα του στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας 1-1. Στο 63' ο Ντέβιτς κέρδισε το πέναλτι, αλλά ο Σαβιέρ με πολύ κακή εκτέλεση έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Οι Ουκρανοί πίεσαν ως το τέλος του ματς, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να πάνε τουλάχιστον το ματς στην παράταση.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα