Χάνει τον επαναληπτικό ο Χολέμπας

Χάνει τον επαναληπτικό ο Χολέμπας

Κώστας Παλαιολόγος
Χάνει τον επαναληπτικό ο Χολέμπας

bet365

Εκτός από τους ήδη τιμωρημένους Μπάλας Μέγιερι, Λουίς Ντιόγκο, ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε στον επερχόμενο επαναληπτικό με την Ρουμπίν Καζάν θα στερηθεί και των υπηρεσιών του Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

Πολλαπλασιάζονται τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε εν όψει του κρίσιμου επαναληπτικού με τη Ρουμπίν Καζάν.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού από τον Μπάλας Μέγιερι, που αποβλήθηκε κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν και τον Λουίς Ντιόγκο, ο οποίος χρωστάει ποινή δύο ακόμη αγωνιστικών, στον ερχόμενο επαναληπτικό με τη Ρουμπίν Καζάν δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες και του Χοσέ Χολέμπας.

Ο ελληνοποιημένος μπακ - χαφ με την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε από τον Σέρβο ρέφερι Μάζιτς συμπλήρωσε τρεις κάρτες και επομένως δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ρεβάνς με της επόμενης Πέμπτης με την ρωσική ομάδα.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα