Εποχή Βίλας Μπόας στην Τότεναμ

Εποχή Βίλας Μπόας στην Τότεναμ

Θοδωρής Βασίλης
Εποχή Βίλας Μπόας στην Τότεναμ

bet365

Με στόχο να επανέλθει στις επιτυχίες μετά την περσινή χρονιά η Τότεναμ είναι η πιο δυνατή ομάδα στον όμιλο του Παναθηναϊκού. Εποχή Βίλας Μπόας στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», αρκετές αλλαγές στο ρόστερ των «πετεινών».

Tαυτότητα
Ετος Ιδρυσης: 1882
Γήπεδο: «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» (36.310)
Πρόεδρος: Ντάνιελ Λίβι
Site: www.tottenhamhotspur.com

Αστέρι: Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός αποτελεί έναν από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος στην θέση του. Ο 23χρονος άσος με τις εμφανίσεις του έχει μαζέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του κι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων των τοπ συλλόγων όπως η Μπαρτσελόνα, η Ίντερ, η Μίλαν, και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο ίδιος πάντως έχει βάλει φρένο στους επίδοξους αγοραστές του ανανεώνοντας το συμβόλαιό του μέχρι το 2016. Το σίγουρο είναι ότι η δεξιά πλευρά του Παναθηναϊκού θα έχει μπόλικη δουλειά τόσο στο Λονδίνο όσο και στο ΟΑΚΑ.

Προπονητής: Μετά το καταστροφικό του πέρασμα από την Τσέλσι ο Αντρέ Βίλας Μπόας αποφάσισε να δεχτεί το κάλεσμα της Τότεναμ με στόχο να ολοκληρώσει αυτό που δεν κατάφερε στους «μπλε». Ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει από την αρχή τις προθέσεις του προσπαθώντας να περάσει την φιλοσοφία του και τις αρχές του κάνοντας γενικό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ φέρνοντας ποδοσφαιριστές που θα ταιριάξουν απόλυτα στα πιστεύω του. Το έχουν χαρακτηρίσει ως ο Special 2 αλλά στην Τσέλσι μόνο σπέσιαλ δεν ήταν και μέσω της Τότεναμ θα προσπαθήσει να πάρει την εκδίκησή του.

Την ήθελε γιατί: Μην γελιόμαστε τα πολλά λεφτά είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ και πρωταρχικός στόχος της Τότεναμ είναι η κατάκτηση μίας εκ των πρώτων τεσσάρων θέσεων που θα της δώσει την δυνατότητα να κουνήσει σεντόνι και αυτός θα είναι ο βασικός της στόχος την φετινή σεζόν. Έχει παιχταράδες, αλλά είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο και τα περσινά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ θα αποτελέσουν οδηγό για την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Τέλος, ο νέος προπονητής έχει καινούργια φιλοσοφία με αρκετούς νέους παίκτες και όπως φαίνεται ακόμα η Τότεναμ προσπαθεί να προσαρμοστε.ι.

Δεν την ήθελε γιατί: Παρότι βρίσκεται σε διαδικασία αναγέννησης και ανοικοδόμησης, είναι μία από τις καλύτερες αγγλικές ομάδες με παίκτες αστέρια όπως ο Αντεμπαγιόρ, ο Μπέιλ και ο Ντεφόε που μπορούν να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα. Επίσης, μετά το περσινό στραπάτσο στην Ευρώπη η ίδια θα έχει στόχο μία καλή πορεία στο Europa League όπου συγκαταλέγεται στα φαβορί για να φτάσει στον τελικό του Άμστερνταμ

Πήρε: Γκίλφι Σίγκουρτσον (Χόφενχαϊμ), Γιαν Βερτόνγκεν (Άγιαξ), Μούσα Ντεμπελέ (Φούλαμ), Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ (Μάντσεστερ Σίτι)

Εδωσε: Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ (Αμβούργο), Στίβεν Πίεναρ (Έβερτον), Μπονγκανί Κουμάλο (ΠΑΟΚ), Βέντραν Τσορλούκα (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ράιαν Νίλσεν (ΚΠΡ), Νίκο Κράνιτσαρ (Ντιναμό Κιέβου) Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Λουίς Σαχά (Σάντερλαντ),

Τι έχει κάνει φέτος: Με το αριστερό έχει ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα η Τότεναμ. Η ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας δεν έχει καταφέρει ακόμα να σπάσει το ρόδι έχοντας μία ήττα στην έδρα της Νιούκαστλ, και μία ισοπαλία με την Γουέστ Μπρόμιτς. Η ομάδα φαίνεται πως ακόμα ψάχνεται με τον Πορτογάλο τεχνικό να προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του, ενώ αναμένονται να ενσωματωθούν και οι νέες μεταγραφές.

Το ρόστερ της Τότεναμ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ


1 Εουρέλιο Γκόμες (Βραζιλία)

23 Κάρλο Κουντιτσίνι (Ιταλία)

24 Μπράντ Φρίντελ (ΗΠΑ)

35 Ντέιβιντ Μπάτον

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

4 Γιούνες Κάμπουλ (Γαλλία)

13 Γουίλιαμ Γκαλάς (Γαλλία)

16 Κάιλ Νότον (Αγγλία)

20 Μίκαελ Ντόσον (Αγγλία)

28 Κάιλ Γουόκερ (Αγγλία)

32 Μπενουά Ασού-Εκότο (Καμερούν)

33 Στίβεν Κόλκερ (Αγγλία)

5 Γιάν Βερτόνχεν (Ολλανδία)

ΜΕΣΟΙ

6 Τόμ Χάντλστοουν (Αγγλία)

Άαρον Λένον (Αγγλία)

8 Σκότ Πάρκερ (Αγγλία)

11 Γκάρεθ Μπέιλ (Ουαλία)

21 Ζερμέν Τζίνας (Αγγλία)

22 Γκίλφι Σίγκουρντσον (Ισλανδός)

25 Ντάνι Ρόουζ (Αγγλία)

29 Τζέικ Λίβερμορ (Αγγλία)

30 Σάντρο (Βραζιλία)

19 Μούσα Ντεμπελέ (Βέλγος)

38 Ντέιβιντ Μπέντλεϊ (Αγγλία)

31 Άντρος Τάουνσεντ (Αγγλία)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

18 Ζερμέν Ντεφόε Επιθετικός (Αγγλία)

25 Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ (Τόνγκο)

17 Τζιοβάνι Ντος Σάντος (Μεξικό)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα