«Τα πάντα μπορούν να γίνουν» (vid)

Gazzetta team
«Τα πάντα μπορούν να γίνουν» (vid)
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Γιώργος Πρίντεζης βρέθηκαν για μια ώρα αντίπαλοι στο στούντιο λίγες ημέρες πριν το Final Four και τόνισαν πως στην Πόλη όλα μπορούν να συμβούν!

H Αdidas και το νέο adizero Crazy Light σας έφεραν τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Γιώργο Πρίντεζη live στις οθόνες σας και το είδατε σε εικόνα και στο gazzetta.gr

Mερικά από τα σημαντικά κομμάτια της συνέντευξης:

Αν παίζουν ρόλο τα μπάτζετ και ότι η ΤΣΣΚΑ έχει το ακριβότερο;

Διαμαντίδης: Τα μπάτζετ δεν παίζουν ρόλο. Σε ένα Final Four από την στιγμή που μιλάμε για μονούς αγώνες, τα πάντα μπορούν να γίνουν. Ο Ολυμπιακός για παράδειγμα έχει χαμηλότερο μπάτζετ από πέρσι αλλά φέτος προκρίθηκε στο Final Four, ενώ πέρσι όχι.

Πρίντεζης: Τα μπάτζετ είναι μόνο για τον κόσμο. Αν μια ομάδα λειτουργεί καλά τότε έχει πιθανότητες. Μάλιστα μέσα από τα χαμηλά μπάτζετ έχουν την ευκαιρία νεαροί Έλληνες να δείξουν το ταλέντο τους.

Ερώτηση στον Διαμαντίδη για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

Θέλουμε πολύ να περάσουμε αλλά ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια δυνατή και γεμάτη ομάδα. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να κάνουμε καλό παιχνίδι και αν αξίζουμε να περάσουμε. Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα κρίνουν το ματς. Σίγουρα η ΤΣΣΚΑ έχει πλεονέκτημα αλλά σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα λάθη και φυσικά η τύχη.

Αν το Final Four θα επηρεάσει τους τελικούς της Α1;

Πρίντεζης: Σίγουρα θα παίξει. Θετικά η αρνητικά θα φανεί από το αποτέλεσμα στο Final Four αλλά δεδομένα κατά ένα ποσοστό θα επηρεαστούν οι τελικοί. Θα ήταν καλό να μην υπήρχε αυτό το διάστημα απραξίας αλλά αφού έπεσαν οι εκλογές δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο.

Ερώτηση στον Διαμαντίδη για το μυστικό της επιτυχίας του Παναθηναϊκού.

Πρέπει να υπάρχουν τρία πράγματα. Καλή διοίκηση, σταθερός κορμός παικτών και καλός προπονητής. Ο Παναθηναϊκός με τους κ. Γιαννακόπουλους, τους Έλληνες παίκτες και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς τα έχει αυτά και έτσι έφτασε στις επιτυχίες.

H ανακοίνωση της Adidas:

«Το Final Four της Euroleague θα έχει φέτος ελληνικό χρώμα και το adizero Crazy Light της adidas σας φέρνει live δυο από τους πρωταγωνιστές του, μόλις μια εβδομάδα πριν από την έναρξη των ημιτελικών!

Δημήτρης Διαμαντίδης και Γιώργος Πρίντεζης θα μιλήσουν στο Facebook page adidas basketball σε μια μοναδική live streaming συνέντευξη, όπου εσύ κάνεις τις ερωτήσεις! Μπες την Παρασκευή, 4 Μαΐου, στις 15.00 στο ειδικό live streaming tab της σελίδας adidas basketball και ρώτησε τους αγαπημένους σου παίκτες ό,τι θέλεις σχετικά με το Final Four της Κωνσταντινούπολης!

Πόσο δύσκολη είναι η προετοιμασία για το Final Four; Ποιος θα σηκώσει την κούπα; Ρώτησε τα όλα live, πάρε μια πρώτη γεύση από τις αναμετρήσεις της Κωνσταντινούπολης και μπες στην κλήρωση για έξι ζευγάρια adizero Crazy Light με την υπογραφή του Δημήτρη ή του Γιώργου!

Δείτε το βίντεο με τις απαντήσεις τους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.