Ποιος δεν είδε το σουτ του «Σάρας»; (vid)

Ποιος δεν είδε το σουτ του «Σάρας»; (vid)

Gazzetta team
Ποιος δεν είδε το σουτ του «Σάρας»; (vid)
Μόλις 1,7'' απέμεναν για το φινάλε του αγώνα στη Βαρκελώνη ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό, όταν ο Γιασικεβίτσιους σούταρε από τα 6,75, ωστόσο υπάρχει κάποιος που δεν είδε ποτέ το τρίποντο του Λιθουανού!

Τι κι αν έχει παίξει... 1000 τέτοια μας, έχοντας δει ακόμα τόσα παρόμοια σουτ, είτε να καταλήγουν στο διχτάκι, είτε να είναι άστοχα; Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ήταν ίσως ο μοναδικός από όσους βρίσκονταν το βράδυ της Πέμπτης στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» αλλά και εκείνους που παρακολούθησαν το παιχνίδι από την τηλεόραση, ο οποίος δεν είδε το τελευταίο σουτ αγώνα από τον «Σάρας».

Ο Λιθουανό άσος της Μπαρτσελόνα σηκώθηκε στην εκπνοή από τη γραμμή του τριπόντου, όμως ο «Φράγκι» δεν άντεξε να δει την κατάληξη του σουτ και γύρισε το κεφάλι, περιμένοντας να μάθει το αποτέλεσμα απόν τις αντιδράσεις των υπολοίπων!

Δείτε στο 4:48 του βίντεο που ακολουθεί (και στη φώτο), τον Αλβέρτη να γυρίζει αριστερά το κεφάλι του (με γκρι κουστούμι στον πάγκο):

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.