Βόβορας: «Κόστισαν τρίποντα και κούραση»

Βόβορας: «Κόστισαν τρίποντα και κούραση»

Gazzetta team
Βόβορας: «Κόστισαν τρίποντα και κούραση»
Στην κόπωση των Ούκιτς και Διαμαντίδη, αλλά και στα μεγάλα σουτ της Μάλαγα στο τέταρτο δεκάλεπτο απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού στη Μάλαγα ο εκ των βοηθών του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε πως «δυστυχώς στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Δυστυχώς τους δώσαμε δικαίωμα να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Σημαντική ήταν η κόπωση των γκαρντ καθώς Ούκιτς και Διαμαντίδης έπαιξαν πάρα πολύ. Βάλανε και αυτοί κάποια μεγάλα σουτ και έτσι ήρθε η ήττα. Μπανκς και Ξανθόπουλος ηταν εκτός προπόνησης, ξέχωρα από τις δυσκολίες, ως ένα σημείο τους σταματήσαμε. Ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά κάποια μεγάλα σουτ και η κούραση μας στοίχισαν. Η Μάλαγα έπαιξε με δύο μεγάλα κορμιά στο τέταρτο δεκάλεπτο, ρίσκαρε πάρα πολύ με τα σουτ, έκλεισε τους διαδρόμους, πίεσε στα γκαρντ και εκεί χάθηκε το παιχνίδι για εμάς. Όταν αρχίσαμε αυτό το παιχνίδι είχαμε πει παιχνίδι με το παιχνίδι και τώρα κοιτάμε την Άλμπα Βερολίνου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.