Με στόχο το... πλεονέκτημα!

Με στόχο το... πλεονέκτημα!

Gazzetta team
Με στόχο το... πλεονέκτημα!

bet365

Τη νίκη που θα του δώσει το πλεονέκτημα που έχασε με την ήττα την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ θέλει απόψε στο Τελ Αβίβ (21:45, NET) ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν οι «πράσινοι» στο Ισραήλ.

Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει πολύ σημαντικά «διπλά» στην Ευρώπη και αυτό καλείται να κάνει και απόψε, σε μια έδρα ωστόσο που είναι από τις πιο δυνατές της Ευρώπης. Μόλις μια ήττα (από την Μπαρτσελόνα) έχει κάνει φέτος στο γήπεδό της η Μακάμπι Τελ Αβίβ και αναμφίβολα το έργο του Παναθηναϊκού θα είναι πολύ δύσκολο. Ωστόσο, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του έχουν αποδείξει φέτος ότι όταν θέλουν ένα αποτέλεσμα εκτός έδρας το παίρνουν. Η ήττα στο ΟΑΚΑ δεν αποκλείεται να κάνει και καλό στο «τριφύλλι», αφού ο Ζοτς και οι συνεργάτες του έχουν δουλέψει πολύ πάνω στις αδυναμίες που φανέρωσε ο Παναθηναϊκός και αναμένεται σήμερα να παρουσιαστούν πιο «διαβασμένοι».

Εξάλλου, πρόκειται για το παιχνίδι «κλειδί» της σειράς, καθώς αν ο Παναθηναϊκός χάσει σήμερα θα είναι κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο. Σε διαφορετική περίπτωση όμως, θα πάρει πίσω το πλεονέκτημα της έδρας και θα πάει την Πέμπτη να παίξει ένα παιχνίδι χωρίς άγχος, κάτι που θα μπορεί να εκμεταλλυετεί υπέρ του και να τελειώσει τη σειρά. Αντίστοιχα, και στη Μακάμπι ξέρουν ότι αυτό είναι το σημαντικό ματς και αυτό το ξέρουν καλά και ο Μπλατ αλλά και έμπειροι παίκτες του. Φυσικά, το «Γιάντ Ελιάου» αναμένεται κατάμεστο με τη Μακάμπι να έχει την συμπαράσταση περίπου 11.000 φίλων της.

Αγωνιστικά, και οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και οι δύο ομάδες αναμένονται πάνοπλες σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της φετινής Ευρωλίγκα. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Ούνικς (19:00) θα υποδεχτεί τη Μπαρτσελόνα που ήδη είναι στο 2-0 και έχει την ευκαιρία σήμερα να γίνει η πρώτη ομάδα που θα πάρει την πρόκριση για το Final four της Πόλης.

 

Τελευταία Νέα