«Ζοτς»: «Πρώτος ή δεύτερος δεν έχει σημασία»

«Ζοτς»: «Πρώτος ή δεύτερος δεν έχει σημασία»

Γιάννης Ράμμας
«Ζοτς»: «Πρώτος ή δεύτερος δεν έχει σημασία»

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επανέλαβε προς τα ρώσικα Μέσα πως ο πρωταρχικός στόχος του Παναθηναϊκού ήταν η πρόκριση στο ΤΟΡ 16 και δεν τον νοιάζει η τελική θέση στην πρώτη φάση.

Παρόλα αυτά ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξήγησε πως οι παίκτες του δεν ταξίδεψαν στη Μόσχα για τουρισμό.

«Ο στόχος μας ήταν απλώς να περάσουμε στη δεύτερη φάση. Κι εμείς κι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήδη τον έχουμε πετύχει. Σε ποια θέση θα τερματίσει ο Παναθηναϊκός δεν είναι και τόσο σημαντικό. Παρόλα αυτά θα αγωνιστούμε με σοβαρότητα, όπως πάντα. Η "ομάδα του στρατού" θα έχει κίνητρο, αφού πέρυσι δεν κατάφερε να προκριθεί από την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας» είπε αρχικά ο «Ζοτς» και συνέχισε: «Η ομάδα είναι υγιής, με εξαίρεση δύο παίκτες, που θα που τους έχουμε χάσει εδώ και καιρό. Ο Περπέρογλου δεν αγωνίζεται από την αρχή της χρονιάς κι ο Τσαρτσαρής τραυματίστηκε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Αθήνα.

Όσο για τη ρώσικη ομάδα και την πρόσφατη ήττα της από την Κίμκι (75-65), ο Σέρβος πολυνίκης εξήγησε πως «δε μπορείς πάντα να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο. Αλλά δε μπορώ να βγάλω συμπεράσματα από μόλις μία αναμέτρηση, όπως το Κίμκι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας το οποίο παρακολούθησαν. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας άρχισε τέλεια και πήρε άνετα μία διψήφια διαφορά, αλλά στη συνέχεια άλλαξαν όλα. Όπως και να 'χει, ο προσεχής αντίπαλός μας είναι μία σοβαρή ομάδα. Με ή χωρίς τον Κιριλένκο δεν έχει σημασία. Σίγουρα πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παίκτη, αλλά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει αρκετούς ικανότατους παίκτες να αναπληρώσει το κενό».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα