«Το αξίζαμε και το πήραμε!»

«Το αξίζαμε και το πήραμε!»

Gazzetta team
«Το αξίζαμε και το πήραμε!»

bet365

Ο ήρωας του Ολυμπιακού στον τελικό της Πόλης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γιώργος Πρίντζεζης, τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο Ολυμπιακός άξιζε το τρόπαιο και το πήρε!

«Ο Ολυμπιακός άξιζε την κούπα, γι' αυτό και την πήραμε. Ήμασταν αποφασισμένοι να νικήσουμε και το πετύχαμε- έστω κι αν κάποιοι μας θεωρούσαν εκ προοιμίου αουτσάιντερ. Διψούσαμε για τη νίκη και αυτή έπρεπε οπωσδήποτε να έρθει. Ήταν κατά κοινή ομολογία το καλύτερο σουτ της ζωής μου. Όταν άφησαν την μπάλα από το χέρι μου, είπα "ο Θεός και η Παναγία μαζί μας"», υπογράμμισε μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» ο Γιώργος Πρίντεζης και στην συνέχεια μίλησε:


Για το πρώτο τηλεφώνημα που δέχτηκε μετά την κατάκτηση της Euroleague: «Από την μητέρα μου, η οποία με πήρε συγκινημένη για να μου δώσει τα συγχαρητήρια της».


Για την σχέση του με την μητέρα του: «Όταν πήγα να δοκιμαστώ στο ΝΒΑ, ο λογαριασμός του τηλεφώνου μου έφτασε τα 1000 ευρώ μόνο από τις κλήσεις της. Της έχω πει ότι πρέπει να απαρνηθεί το ρόλο της Ελληνίδας μάνας και να γίνει περισσότερο Ευρωπαία».


Σχετικά με τις μειώσεις στις αμοιβές των αθλητών: «Ας μην είμαστε αγνώμονες και ας λέμε Δόξα τω Θεώ. Ζήσαμε χρόνια που αμείφθηκαν καλά στα πλαίσια της γενικότερης ευμάρειας. Οι αθλητές αξίζουν τα χρήματα τους, γιατί γεμίζουν τα γήπεδα και η καριέρα τους διαρκεί λίγο».


Για την δυσκολότερη περίοδος στη ζωή του: «Η εποχή που έπαιζα στη Μάλαγα και είχα τραυματιστεί. Ήταν δύσκολα χρόνια, συναισθηματικά πολύ φορτισμένα, γι' αυτό και πήραν την μεγάλη απόφαση: όπως έγραψαν και οι εφημερίδες της εποχής, τους χάρισα ένα καράβι χρήματα προκειμένου να σπάσω το συμβόλαιό μου και να επιστρέψω στον Ολυμπιακό».

 

Τελευταία Νέα