The Boys Are Back: Οι Dropkick Murphys επιστρέφουν στην Ελλάδα για να μάς αποτελειώσουν (pics & vids)

Gazzetta team
The Boys Are Back: Οι Dropkick Murphys επιστρέφουν στην Ελλάδα για να μάς αποτελειώσουν (pics & vids)
Οι Dropkick Murphys επιστρέφουν για να ισοπεδώσουν ό,τι άφησαν όρθιο την τελευταία φορά που επισκέφτηκαν τη χώρα μας!

Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» (Βελλίδειο) της Θεσσαλονίκης, το αγαπημένο του ελληνικού κοινού Celtic punk συγκρότημα έρχεται να προκαλέσει συναυλιακό πανικό, στην αρχή του καλοκαιριού.

Η μπάντα από τη Βοστώνη, με τις πιο ψυχωμένες live εμφανίσεις που κυκλοφορούν εκεί έξω, υπόσχονται στους χιλιάδες Έλληνες fans μία καταιγιστική εμπειρία! Όπως κάθε φορά.

Αποτέλεσμα εικόνας για dropkick murphys

Δυνατά φωνητικά, ακατάπαυστη ενέργεια πάνω στη σκηνή, αστείρευτη δυναμική και μία έκρηξη αδρεναλίνης άνευ προηγουμένου, συνθέτουν ένα κορυφαίο συναυλιακό σκηνικό.

22 υπέροχα χρόνια με τους ήχους του κέλτικου punk

Οι Dropkick Murphys συγκροτήθηκαν το 1996 στο Quincy της Μασαχουσέτης, στην άνθιση του underground. Δύο χρόνια μετά κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους, θρυλικό δίσκο ''Do or Die''.

H φυγή του Mike McColgan έφερε τον Al Barr πίσω από το μικρόφωνο και το δεύτερο studio album τους ''The Gang's All Here''.

Αποτέλεσμα εικόνας για dropkick murphys athens

Ακολούθησαν ριζικές αλλαγές, οι Murphys, ωστόσο, δεν θυσίασαν ποτέ τίποτα από όσα τους έκαναν αυτό που είναι σήμερα.

Παντρεύοντας τον παραδοσιακό punk σκελετό με όργανα όπως πιάνο, φλογέρα, φλάουτο, γκάιντα, ακορντεόν, μαντολίνο και φυσαρμόνικα, δημιούργησαν ένα ακαταμάχητο μίγμα που τους έφερε στην κορυφή.

Τα ''Rose Tattoo'', ''I'm Shipping Back to Boston'' και ''Johnny I Hardly Knew Ya'' είναι μόνο μερικά μόνο από τα δεκάδες τραγούδια τους, που προκαλούν ντελίριο σε κάθε τους show.

Το καλοκαίρι του 2019 ξεκινάει ιδανικά, με τους Dropkick Murphys να επιστρέφουν στην Ελλάδα!

Ετοιμαστείτε… The boys are back!